- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! sikerült megoldani az android telepítését erre a tabletre, az enyém v5ös, nem úgy kel feltelepíteni rá az androidot ahogy azt a pcn szokták, egy erre kitalált telepítő kel hozzá, "azt hiszem ez shelles telepítés volt, egy android 5.1et sikerült feltelepítenem rá, teljes használatossággal, pl wifi és minden más megy rajta, egy fullos telepítő készletet töltöttem le, majd másoltam rá pendrivera, majd a tableten bebootoltam rajta, és már magától ment végig a telepítés "Shellen keresztül" fontos, hogy 60%os legyen az aksi, mert el sem indul a telepítő, Én ezt a verziót telepítettem rá:
Ezen az oldalon a legfrissebb változatát töltöttem le:
https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-onda-v919-air-ch-dualos-android-t3375660De előtte mindenképp kell frissíteni a biost, másképp nem megy, nekem így tulajdon képpen lett egy dualbootos
tabletem.
Videó nemsokára.
Android alatt a filmek teljes képernyősek mint youtube mint videa és a többi oldalon,
Az akkut tesztelem rajta, meg most veszek egy másik kijelző védő fóliát hozzá, ez már le van harcolva.
NA mindegy, akinek ilyen gépe van, szeirntem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Hobby elektronika
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs