Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

Sziasztok! sikerült megoldani az android telepítését erre a tabletre, az enyém v5ös, nem úgy kel feltelepíteni rá az androidot ahogy azt a pcn szokták, egy erre kitalált telepítő kel hozzá, "azt hiszem ez shelles telepítés volt, egy android 5.1et sikerült feltelepítenem rá, teljes használatossággal, pl wifi és minden más megy rajta, egy fullos telepítő készletet töltöttem le, majd másoltam rá pendrivera, majd a tableten bebootoltam rajta, és már magától ment végig a telepítés "Shellen keresztül" fontos, hogy 60%os legyen az aksi, mert el sem indul a telepítő, Én ezt a verziót telepítettem rá:
    Ezen az oldalon a legfrissebb változatát töltöttem le:
    https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-onda-v919-air-ch-dualos-android-t3375660

De előtte mindenképp kell frissíteni a biost, másképp nem megy, nekem így tulajdon képpen lett egy dualbootos
    tabletem.
    Videó nemsokára.
    Android alatt a filmek teljes képernyősek mint youtube mint videa és a többi oldalon,
    Az akkut tesztelem rajta, meg most veszek egy másik kijelző védő fóliát hozzá, ez már le van harcolva.
    NA mindegy, akinek ilyen gépe van, szeirntem megéri.
    :C

Új hozzászólás Aktív témák