Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Lvl30 vagyok, harmadik területen. Nem nagyon nézek még buildeket. Most csináltam meg a Scout armort+2 ami ad még load-ot. Kaptam wish machine-ből egy lila AR-t ami power surge-ot ad(villám sebzés+ bénit).
Dupla csövű shotgun-ból van még lila, de nem jó, hogy csak kettőt tudok lőni az átlagos 5-6 enemy rush ellen.
Kék tüzes sniper van még, az jó messziről mindenkit leszedni egyelőre.A PvP sniper-t meg arra értettem hogy az teljesen megöli szerintem az egészet, hogy kilométerről leszeded a másikat.
Legalábbis Pubg-ben ez volt mikor szórakoztam vele.
Meg hát a camperek, ami egy ilyen játékban hogy ott van 10 ellenfél és darálod őket, nem nagyon számítasz másra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest