- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Mika1227 #61847 üzenetére
Bizony van, bar nekem multisocketben ( amibe mindegy , hogy eu , vagy amerikai, vagy uk dugo megy bele) lenne jo. egyszer talaltam itteni gyartotol ( kinaitol lenne), valahova elmentettem, persze, hogymost nem lelem. Kinabol persze lenne.
-
bobsys
veterán
válasz
Mika1227 #61847 üzenetére
Lehet, azt kell megnezni hany wattot tud leadni az usb resze. A kepeken lathatoak 12W/usb aljzat amivel mar az ipadom is toltheto rendesen. Ha pedig ugyis felujitunk akkor lecserelek par meglevot ilyenre (meg lehet cat5 kabelt is behuzok, de ezen meg gondolgodnom kell meg latni, hogy hova megy majd a modem stb..)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Mika1227 #60040 üzenetére
Cavtat, Dubrovnik, Gradac megvolt, ezek délebbre vannak, illetve északabbra Trogir, Sibenik is, de Makarska pont kimaradt Dalmáciából. Isztriából is nehéz lenne újat mondani, meg Krk-en is voltam már kétszer.
Tehát ha általános infók kellenek, akkor van segítség, de ez abban a topikban is ott van többnyire, ha viszont kifejezetten lokális infó kell, akkor én passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest