Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
kraftxld #56596 üzenetére
Az tudom hogy kb. 10 Ft-tal drágábbak mint ami itt van de különösebben nem izgat, nem az én pénzem. Bankkal meg nem váltatom, az túl macerás, mivel csak napokkal később derül ki hogy mennyi is az annyi. Adminisztráljon annyit akinek az a dolga.. PP váltással egyből ott van Ft-ban az összeg, bőven jó az mindenkinek. Nem milliós tételekről van szó.
Kártya hozzáadásnál 1 dollár + 400 Ft megerősítés, ez látszik is a kártyatörténetnél, ennyit is vontak le. Viszont a részletezésnél 313 F-os terhelés jelent meg, el nem tudom képzelni hogy az 1 dollárból hogy lett ennyi. Ennyire azért nem vált rosszul a PayPal (91 Ft plusz a ~222 Ft-os jelenlegi árfolyamhoz képest)
Levelezőprogramom is adja a meglepetéseket, ezzel az OKkal még nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest