- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát #42490 üzenetére
rajta vagyunk, remélem lesz belőle valami
amúgy is kidobott pénz, és feleslegesen 10 ft-ot is minek kidobni, de jobban zavar a tudat, hogy elpocsékoltam az élelmiszert, ami pedig egyre nagyobb luxus lesz a világban.
[link]
[link]
itt vannak számok, ha valakit érdekel. durva dolgok ezek. olvasgatok most egy könyvet is az élelmiszer ellátásról, amely főleg afrikára koncentrál, abban is vannak megrendítő dolgok. szóvla hiába nem érzem meg anyagilag a kidobott tojásokat ("vegyünk tojást, csinálunk belőlre rántottát, hm, csak 10-es van, nembaj, hozzuk - aztán nem fogy el egy sem, mert nincs kedvünk mégsem azt enni"), egyre kellemetlenebb érzés pazarolni.szóval az elhatározás meg az igyekezet megvan, ha esetleg van tipped ezzel kapcsolatban, azt szívesen meghallgatom
szerk:
Phvhun rövidebb távon anglia (munkatapasztalat+nyelv+egyetem miatt), aztán onnan már franciaországba is könnyebb átköltözniezen felül szívesen lehúznék néhány évet valamelyik északi államban, de ez valószínűleg csak álom marad
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest