Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
fokukac #39060 üzenetére
van igazság mindkét oldalon, az biztos, hogy nekünk németország kánaán, ha keményen dolgozunk és bizonyítunk, illetve integrálódunk és beszéljük a nyelveket, mert a magyarokat jobban szeretik mint a többi bevándorlókat. de csak az ilyet, az, hogy magyar vagy még önmagában nem jelent semmit. bizonyítani kell. de az is biztos, hogy a német nagyon magas szinten szeret és tud is panaszkodni. a vaskalaposság, a szemellenzős rugalmatlanság valóban megvan bennük, főleg a bürokráciában lehet ezt észrevenni, viszont az sokszor működik. nekem legalábbis mindig minden simán ment. leszámítva a tüv-öt az autóm vizsgáztatásával..
de azt a fajta merevséget, hogy este 7kor van kaja és nem 10 perccel később én soha nem láttam, bármerre jártam. annyi van, hogy ha egyedül vagy, elsőként neked kell kezdeményezni, mert zárkózottabbak. de idővel ahogy bizonyít az ember, megnyílnak és befogadnak, sőt, ők lesznek akik már azt kérdezik, hogy mikor megyünk inni, meg a meccsre
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest