- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #36887 üzenetére
Én múlt júliusban voltam kint üzleti úton, meg egy kis maszekon. Leszálltam a reptéren, majd miután túltettem magam azon, hogy lemaradt a bőröndöm, vettem egy 5 €-s buszjegyet a reptéren, az Aerobús bevisz a termináltól a Plaza de Catalunya-ig. Ott vettem egy T-Día napijegyet,(ez metróra, buszra, villamosra is jó) valami 7 € volt, meg a reptéri információs pultnál kapott 2 db városi metrótérképpel a kezemben egy kis gyalogos kitérő után elmetróztam a szállodámig(9-10 megálló), becsekk, aztán visszametróztam, és onnan mindenfelé kolbászoltam metróval, meg kis gyaloglással. (Passeig de G., La Rambla, Barceloneta, Sagrada Familia, stb.) Szóval tökegyedül, úgy, hogy korábban egyszer voltam már ott, de csak éjszaka volt 1-2 óra mászkálni, egyáltalán nem éreztem úgy, hogy el lennék tévedve vagy veszve.
Kollégák dicsérték a hop-on hop-off buszokat is (Barcelona Bus Turistic), de szerintem az főképp a fontos látnivalókat érinti körbejáratként. Bár ha az a cél, akkor pont jó. De egy picivel drágább erre a napijegy. 1 napra 26, 2 napra 34 € volt. Az útvonalait érdemes megnézni, és ha kitérő úticélok is vannak, akkor a T10 vagy a T-Día jobb.Egyébként itt írnak a közlekedésről is.
-
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp #36887 üzenetére
Zónák vannak és igen, szinte minden az 1-es zónában van, a stadion is, de nekünk az csalódás volt, nem voltak képesek egy feliratot kirakni az épületre, hogy mi is az, ami előtt lehetett volna fényképezkedni.
Reptérről bejutást Renfe-vel ajánlom, bevisz a Passeig de Graciáig. Jegy tekintetében a T10 tömbjegy verhetetlen árú, 10€ körül van és többen is használhatjátok. Ha többen használjátok, akkor kétszer kell lecsippantani és át lehet vele szállni mindaddig, amíg 1óra 15percen belül maradsz. Azaz pl bemehetsz vele a PDG-ig, ott átszállhatsz másik bármire és nem von le még egy egységet. Ja, annyi van, hogy ha metóval szeretnél továbbmenni, ne menj ki a metróból, mert akkor nem mehetsz vissza csak ha újracsippatasz. Papír alapú, de nem lyukasztgatni kell, hanem csippantod, egy kemény papírkártya. A PDG meg símán akkora, hogy 1 óra alatt nem jutsz ki rajta
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest