Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #36751 üzenetére
Nálam az óra szerint 150 GPS-szel olyan 142-nek felel meg.
Amúgy nagyon függ a forgalomtól és a vezetési stílustól, attól, hogy mennyi cucc van benne, stb.nagyjából 6 literrel megy el az autópályán, de nyilván attól függ, hogy hányszor kell lefékezned, újra felgyorsítanod. Ha nagy a forgalom, és sokszor kell gyorsítani-lassítani, és amúgy gyorsan mész, akkor több, olyan 6,5, de nekem 7 liter volt a negatív rekordom (az BP-Szeged, oda vissza, lóhalálában padlógázzal. Úgy óra szerint olyan 160-ig gyorsul, utána semmi. Lejtőn egyszer volt ennél több is - de ma már azért nem mernék ilyet csinálni vele.)
Az elmúlt években (meg mióta drágább a benzin) olyan 110-120-szal megyek autópályán is, és úgy 5,5 liter alatt marad.
- dugóhegyek Pesten: én nagyátlagban 7 literrel eljárok vele Pesten. Télen picit több, nyáron picit kevesebb. Általában még régen, a nagyon dugós korszakban, amikor Zuglóból jártam be vele, akkor sem mentem szinte soha 7,5 liter fölé.
Vidéki közlekedés : országúton 5 liter körül, vagy az alatt elmegy a kicsike. A sok kis tagolt út kicsit dobhat rajta, de nem sokat.
Az abszolút rekordom 4,2 liter, amikor hazajöttünk Krakkóból 16 liter benzinből
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest