- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Persze, vannak ott is normalis emberek, nem is allitottam, hogy nincsenek. Mondom, masok az igenyeink, elvarasaink, nekem alapvetoen azzal van gondom, hogy pl higieniaban a tobbseg meglehetosen igenytelen. Nagy reszuk igen komolyan rasszista, hordjak magukban a naci gyokereket es en ezt keptelen vagyok joizuen toleralni.
De persze vannak kivetelek, volt fonokomek halal rendesek, mai napig tartjuk a kapcsolatot. Sot, egyszer egy kis faluba vittem egy cseszett nagy varrogepet egy kis csaladi vallalkozasnak, de nem volt hazafele fuvar, igy aztan ottragadtam es mikor ezt megtudtak (lattak, hogy meg mindig ott allok este 10-kor), meginvitaltak a vendeghazukba, enni-inni adtak, veluk is valtok havonta, kethavonta par sort.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest