- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #20117 üzenetére
leginkább csak az érdekelne, hogy mennyire érhetők el rá magyar nyelven könyvek, legálisan (és nem legálisan
). gondoltam anyukámat meglepném vele szülinapjára, mert imád olvasni, de sajnál 3-4 ezer ft-ot kiadni egy könyvre, amit néhány nap alatt elolvas, így praktikus lenne neki egy ilyen
-
válasz
FehérHolló #20117 üzenetére
Emlékszem. Igen, jobb megoldást akkor nem tudtam. Persze tudom hogy a rendőrök megtalálják hamar (sőt én is megtudtam azóta ezt-azt a google segítségével ami még később jól jön), ezzel gondolom ő is tisztában van, ezért mondta ma, hogy fizetés után vissza utalja a pénzt. De sajnos elég sok hitegetést kaptam már innen-onnan, az ész érvek azt sugallják hogy tegyek egy feljelentést és majd meglátjuk mit lép a másik fél. Esetleg visszavonom, ha hihetőnek tűnik és visszajön az átutalt összeg, de most túl sok hiba van és túl kevés bizonyíték az ő részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest