Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
mindenképpénisakkor 15/1,5
Life is too short to stay stock!
-
nagyúr
válasz venember83 #1154 üzenetére
az előbb bejelentkeztem a gmail, a yahoo, és a facebook accountommal is.
Akkor az én e-péniszem egészen a szilikon völgyig ér?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz venember83 #1156 üzenetére
én, szürke?
hát nézzél már tükörbe, kis kócos...!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
venember83
nagyúr
Nagyon ciki üvegből inni a bort?
-
pohár
félisten
válasz venember83 #1159 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz venember83 #1158 üzenetére
küldök neked egyet...
[link]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Winner_hun
titán
5:30 kelés, 23:15-ig meló, 23:45-től 1:15-ig kutyával séta. Lassan kéne egyet aludni.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pohár
félisten
válasz Winner_hun #1163 üzenetére
akkor talán most?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vikvuk
senior tag
-
venember83
nagyúr
Bitumen és magmentes jó reggelt.
-
Mawyx
őstag
Megérte elpakolni a sok lomot és kitakarítani, itt sokkal melegebb volt éjjel, végre nem fáztam, télre felköltözök ide aludni
Net szerint kint mínusz 18 fok van
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
dragonfx
veterán
ez üt
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
r4z
nagyúr
Emberek, aki még nem próbálta a hóban driftelést, sürgősen üljön be egy körre! Elképesztő, miket tud egy EVO VIII ha hozzáértő kezébe kerül Első reakcióm a következő volt: Húú öcséém áá besza-behu
kételkedem: Uramisten
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
kételkedem
addikt
Sajnos kevesünknek van EVO a garázsban! EVO VIII talán még kevesebbnek jutott!
Persze ettől még a hóban driftelés remek móka!
szerk: idegsejt regenerálásra
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #1170 üzenetére
Ezekért nem jár pár napos jutalompihenő? Ez már szinte emberiség elleni bűncselekmény.
-
ToBeY
nagyúr
Ha meghallom valahol ismét az All i want for christmas is you csodás karácsonyi nótát,tuti szétverem azt Mindenhol ezt az egy számot lehet hallani csak,kicsit uncsi
-
zoltanz
nagyúr
-
kételkedem
addikt
A karácsonyban az a legrosszabb, hogy november elejétől naponta tucatszor hallod ugyan azt a 3-4 karácsonyi popdalt.
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Wham! - Last Christmas
Zoltán Erika-Mr. Hóember
Ha elmúlik karácsony - neoton
Mire eljön a karácsony, addigra hányingered van az egésztől!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
r4z
nagyúr
válasz kételkedem #1177 üzenetére
... ezért hallgatok karácsony előtt is Disturbedet, Avenged Sevenfoldot, SOAD-t, Evanescence-t, Limp Bizkitet, stb... Mire eljutunk a karácsonyig, max. másodszorra hallom ezeket az ünnepi dalokat
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz kételkedem #1177 üzenetére
Ez teljesen igaz! Nem tudom kinek jó hogy annyit nyomják ezt a pár számot,hogy mire eljön a karácsony már herótja lesz az embernek tőle.
RazorGTR1: Tegnap már én is ezt hallgattam inkább.Static-X - The Only
Na meg Guano Apes,Limp Bizkit-et
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
a mozilla beépített időjárásjelentője nem áll a helyzet magaslatán.
aszongya, hogy most: -10 C°, vasárnap : +1 C°.
Hmm. lehet, hogy nem fog bejönni...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Winner_hun
titán
Bahh, hogy ilyen kora hajnalban feltelefonálják az embert...
-
Csyppa
senior tag
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #1184 üzenetére
Legalább leordítottad jól a fejét?
-
Winner_hun
titán
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #1187 üzenetére
Tudom, hogy nem, de hajnalban még a nap is más.
-
Winner_hun
titán
válasz venember83 #1188 üzenetére
De legalább kipihentem a magam, ezt a héten még nem sikerült. Majdnem sikerült a hétfői napot is túlszárnyalnom, bár akkor valamennyivel később kezdtem dolgozni aztán jött valaki hogy csiszolni kéne neki.. ketten nekiálltunk délután 5-kor és fél éjfélre lettünk kész.
Mág 1-2(-3?) nap hajtás aztán talán jöhet egy kis pihenés.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pohár
félisten
kakaspörkölt, főtt tészta, tejföl, előtte őszbarack krémleves
fúdejóvolt
-
r4z
nagyúr
válasz Tothgera30 #1181 üzenetére
Static-X-től nekem a So a kedvencem A7X nem maradt ki, ott van a Disturbed után, kedvenceim: Scream, illetve a Disturbedtől a Criminal, a Pain Redefined, és természetesen a Stupify
A Papa Roach-ot hagytam csak ki, a She Loves Me Not a legjobb tőlükNa, most jó sokat linkeltem, hallgassátok egészséggel
-
negyedes
addikt
Ma lattam egy mikulast, sarga melleny volt rajta aminek a hatuljara ez volt irva: "PNL"(Partidul National Liberal/ Nemzeti Liberalis Part). Egy vilag omlott bennem ossze.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Winner_hun
titán
-
BlacKSouL
addikt
asszem engem is elkapott ez a valami. torokfájás, izomfájás, nyomottság, erőtlenség. Még 80%-on vagyok, de már romlik.
Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest