Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz Thrawn #20829 üzenetére
Nekem mit javasolsz arra, hogy 9 órát aludtam éjjel, utána ittam kávét, és mégis olyan álmos vagyok, hogy menten elalszom. / hozzáteszem, a Vajda Attila féle evezésnél azért egy 10 percre felélénkültem / Mit tegyek Doki ?
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz Thrawn #20844 üzenetére
Jó étvágat Robotka!
Én meg lassan megyek boltba, mert a holnapi betépéshez még vennem kell energiaitalt, meg powerradet. A vodka, a narancsdzsúz, a szangria, meg jópár sör már ott figyel a szekrényem aljában. Lassan berakom őket a hűtőbe. / mondjuk én csak vodka-narancsot fogok inni ....először legalábbis /
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
-
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #20972 üzenetére
A szögletes toronyban van néhány "oszlop" - ezekben zajlik maga a folyamat - a balra lévő henger egy zárt, nagy nyomású hűtőtorony, ebben hűl vissza a folyamatlevegő egy elfogadható optimális hőfokra, majd halad szépen tovább a szögletes torony felé kis kitérővel.
A szivárvány megléte egy a képen nem látható másik hengernek köszönhető ( bal felső ficakban látható egy kis rész a kéményből ) - mielőtt a hűtővíz a hűtőtoronyba kerülne egy másik előhűtőn megy keresztül, ami nyitott. A henger középső részén "hulladék" nitrogént táplálunk be ( gáz állapotút, de hidegebbet, mint a környező levegő, úgy 18 fok körülit ), ez halad a henger tetején lévő kémény felé ( bal felső ficakban látható egy kis rész a kéményből ) miközben a lefelé folydogáló vizet visszíhűti. A kéményen távozó nitrogén visz magával némi vízpermetet is, ezért írtam, hogy különbejáratú céges szivárvány - alighanem csak a cég körül látható
Kávé megvolt - most szundi lesz, mert nem használt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #21047 üzenetére
A habzó száj nem stimmel, csak szerzői jog által védett, engedély nélkül nem közzétehető képeket találtam úgy, de képzeld mellé - a többi stimmel [link]
Tim: Ha nem, hát nem - a cecelegyek tehetnek mindenről
Verus: Hol a kép?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
-
Timocicu
senior tag
válasz Thrawn #21383 üzenetére
Néha nem árt egy kis ecettel átfőzni, csodákat tesz!
Talán nem olyan durva,mint a nagykalapács.Már lejön a négy adag? Jut nekem is? Habbal, fahéjjal, ha kérhetném.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Verus
senior tag
válasz Thrawn #21390 üzenetére
Áááá alkoholt nem, kivételesen dolgozom
Milyen az a teljeskerű kiszolgálás? Masszázs jár mellé?Szia drága Péter!
Hétvégén itt is verseny
A reklamáló emberek meg menjenek oda ahova én gondolom. Mindig voltak habzó szájú, hozzá nem értő emberek.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Timocicu
senior tag
válasz Thrawn #21386 üzenetére
Most nagyon tudnám díjazni, már elvonási tüneteim vannak.
Szerintem vaníliafagyival nagyon fincsó, de whisky-vel még nem próbáltam. Mindig tanul az ember
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz Thrawn #21394 üzenetére
Most erre mit írjak? Így jártam! Muszáj lesz készítenem magamnak!
nike_: Már lehet jegeskávé lenne belőle. Igaz, az sem rossz Vállalod a futárkodást? Kaphatsz érte egy fincsi nyuszkós kakaót!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Thrawn #21394 üzenetére
Egyéni kívánságok? Mit takar a szolgáltatás?
Drága Péter:
íjjjjaaa Hát akkor örüljünk hogy nem lett nagyobb a baj.
Mondjuk az ember laikusként is ha belegondol, akkor is fel tudja ezt mérni kb-ra.
A fák elég veszélyes pontok, nem kellemes egyet megölelgetni és megpuszilgatni egy ilyen, biztonságilag kiépített autóval sem. Ilyenkor kevés a cső meg az öv.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App