- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Kukabotok nem vezethetnek X szárnyút, csakis Szkájvóker Lajossal együtt, de ő most éppen hűsöl telefonbetyárkodás miatt
Verus: Akkor legközelebb barlangtúra lesz
#7466: Úgyis megpróbállak lekosztatni a fóbiádról
Én sem úsztam meg a szuszogó gőzmozdonyságot felfelé menet, miközben erőteljes zabszem effektus keserítette meg unalmas életemet
-
ngabor2
nagyúr
és mi a véredényed: én igyak egy ipróbáltan jót, vagy az már sok lesz a jóból?
egy igazán jót odaadtam bátyámnak, olyat ő önszántából sose venne... legalább kóstolja meg, hogy milyen az igazán jó búzasör. bár holnap asszem számára következmények lesznek, edzés kell hozzá
-
ngabor2
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
Lortech
addikt
Nézd már.. Nektek lehet ilyet is? Milyen poén lenne egy két blogba belepofázni.
Lehet, hogy a végén még jogokat szerzek magamnak. Lehet, hogy épp te leszel az áldozat!
Más: hú de nehéz egy normális albérletet találni BP-n. Még leírás alapján se, és mi lesz, ha személyesen megnézem. Meg azt nem értem igazából, hogy hogy lehet megélni BP-n albérlőként, ha egy kis 1-1,5 szobás lófütty garzon fenntartására is elmegy kb. min. 80 ezer is havonta, normális lakások árairól nem is beszélve. Ha beleszület valaki, az más, ahogy én is vidéken beleszülettem egy nagy családi házba, és most elég fura, hogy ennyi pénzt el kell tapsolnom csak azért, hogy legyen egy hely, ahol élhetek. Eddig ez olyan természetes volt. That's life.
-
ngabor2
nagyúr
nem, a nagyja az enyém lett
neked csak egy maradt. viszont most megyek, lezuhanyzok, aztán ledőlök kicsit alukálni, mer' álmos vagyok.
ja, azt az egyet akartam amúgy is a végére hagyni, nem igazán rajongok az ilyenekért, bár az elmúlt napokban jó tapasztalataim voltak a bótosokkal.
-
Bubu79
addikt
No szóval - a kérdést Neked szántam:
Mobil1-et hörpöltél reggelire, hogy így pörögsz? Nem félsz, hogy elszállsz? Mondjuk úgy hétcsillió fényévnyire és nem kapsz GPS-t a visszataláláshoz...
Felmosó vödörnek ideális lennél
Verus: Mit kapok a két napja tanusított lovagiasságomért? Esti puszi?
-
Verus
senior tag
Kaphattál volna a hejcegnői palotába valami jó kis beosztást, dehát ha ilyen vagy nem érdemled meg.
MegmentőMaci: Szia! Láááttaaad láááttaaad bántott, kötekedett, kiutált innen, gonoszkodott és plusz még ágyelőt is akart Belőled csinálni.
Én már nagyon kivagyok idegileg! -
mánemfogok
norcsa88: neked is
buszosok: Én azt szeretem a buszon, hogy amikor jegyet akarok venni a sofőrtől szabályosan rosszul esik neki, és immel ámmal adja, olyan mintha Ő tenne nekem szívességet 3majdnem 300-ér, mikor 200 körül van újságosnál, persze az sose esik útba, úgyhogy marad a busz, meg a köcsög buszsofőr
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- BMW topik
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest