- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Bakker - erről eszembe jutott egy kollégám sztorija...
Mesélte, hogy egy darabig dolgozott sírköves mellett és egy Dacia pickup-pal vitték el a megrendelők településére a kész árut.
Egy alkalommal két termék is helyet foglalt a platón, minek következtében a jószág kissé megrogyott és a lengéscsillapítás, mint olyan elhagyta magát cseppet, leült a gép alja.Nem lehetett hát száguldozni, ésszel kellett a bukkanókat is venni.
Nem is volt baj, míg el nem érkeztek egy vasúti átjáróhoz, ami kicsit magasabb volt, mint az szokás, emiatt lassan araszolgattak keresztül rajta.
Az átjáró sréhen keresztezte a sínpárt, úgy, hogy a sofőr a sín balra lévő részét látta csak, megkérte hát ezt a jóembert, hogy nézzen ki jobbra, jön-e valami.Ezt a jóembert nem kell félteni, szeret viccelődni - beszólt a főnökének, hogy á, nem jön senki, csak egy ember.
Válasz: Ó, az nem baj... Replika: De vonattalPadlógáz, kocsi kapar, lekecmeregnek a sínekről, néz ki a főnök, hogy hol jár a vonat - nem volt sehol, majdnem kirakta az út szélén a vicces kedvű kollégát
Verus: Kapok egyet én is? Na nem a fejemre, hanem sört
ádyz: Véged van, mint a botnak - javítsd az aláírásodat - medve által széttépett-re
-
Bubu79
addikt
Menni sem fogsz tudni, nemhogy célozni - azt pedig már nem is mondom, hogy bizonyos alkatrészeid is működésképtelenné válnak majd az elfogyasztott nagy mennyiségű szittyótól
Mod: Nem tudhatod, hogy mikor csapunk le Rád, viszont állandósítani nem célszerű az állapotot, mert így Ágit is elriasztod
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #29486 üzenetére
Pont. Mint a mateklecke
Se bor, se moderátor - hát mivé lesz így a világ?
Hát ez Yettenetes
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #29479 üzenetére
Szerinted mitől vagyok ennyire készen?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #29479 üzenetére
Marhaság
Te sem úszod meg
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #29472 üzenetére
Megnézném Melletted is
- van abban igazság, amit mondasz
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #29469 üzenetére
Azt már úgy fél napja látom, azt hittem van valami, ami szerinted még jól mutatna a meglévők mellett
-
Bubu79
addikt
Hejcegnő. Agyoncsaptad az egészet ezzel a hivatali halandzsával
Dylen: Én biza inkábbaz egyesek szerint nem is bornak számító éds fehérborokat kedvelem - nem vagyok igazi ínyenc, inkább csak próbálok olyat találni, ami nekem ízlik és nem mások szerint jó
Bolond: Ötleted is van? Mert akkor ki vele
-
Bubu79
addikt
Ú, úúú. ez tök romcsi
E gyönyörű virágot, mint drága kincset őrizgeti lelkem, s szívem öntözgeti talaját pillanatról pillanatra, hogy el ne hervadjék.
Khm - ahogy elnézem már kicsaptuk a biztosítékot - ez rózsaszínebb, mint egy lányregény
Most már üthettek, levettem a pektám
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #29397 üzenetére
Nem rossz kombó - a végeredményről azért kérjünk egy képet
-
Bubu79
addikt
Ne foglalkozz vele Sziporka Szívem - A hülyeség éppoly örök, mint a szerelmünk
Tim: Csak óvatosan - ha meg találnál murdálni kénytelen lennélek visszacibálni abból a jó kis társaságból, amit a pokolban találhatnál - csak mert irigy dög vagyok
Egészen pontosan pediglen úgy hangzik el a mondat, hogy:
"Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna"
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #29327 üzenetére
A többieknek igazuk van - zavarbaejtő jelenség
-
Bubu79
addikt
Pálinkás szép napot
Mindenki diló gombát reggelizett?
Mit ittatok, amit én nem?
Verus:
Véncsont: A poltopikba is jársz? Simán elmenne a párjának
tope: Na ez derék - az a kör nekem is megvolt a cégnél, de úgy néz ki más lehet a beszállító...
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush #29113 üzenetére
Khm - helyesbítek, mert benéztem a hsz számot
.
Ilyen ötletet ne is adj Neki, tudok jobbat is
-
Bubu79
addikt
Néhány? Lassan mást sem látni - mi a bánat van
Jól sikerült a motor hegesztés?
Mod: Az F 5-öt hiába nyomogattam eddig is, - le sem rittyentette a gép - de most, hogy mondod, feltűnt, hogy a felső sorban is van egy gomb, ami a kettőt egyszerre tudja - lehet, hogy megpróbálom azzal is
-
Bubu79
addikt
Négy, vagy hat csavar hátul - az alap lemez, amin a cuccok vannak hátulra kihúzható, pár stekker oldása után hozzáférhető a dolog.
De ha nem, hát nem.Vehehe - ezen speciel pont nem látszik, mert van mégegy panel elől, azon csücsül ( Samsung 55cm )
Verus: Sült lizs?
Önts bele egy fél vödör vizet a búrájába - zárlatos lesz, vetít nekünk megint egy hercegnőt, aztán Luke gazdája magához veszi és elporoszkálnak a Tatuin sivatagába...
-
Bubu79
addikt
Kütyü szétszed, hátulról jó eséllyel kitolható a bent maradt vég. Pár aljzatnál zárt a hátsó rész - a behatolást inkább innen végezném, mert a műanyag puha, miután likat ejtettél rajta a szár megintcsak kitolható.
Gratulálok az ismerősödnek, várakozáson felül teljesített - ilyennel még nem találkoztam, pedig...
Mér' olyan lassú a PH!? Másnak is az, vagy csak nekem? Ez nem indokolná
Str8 sk8r: Nem, az egy másik topik
-
Bubu79
addikt
Azért Hejcegnő, mert az ostoba win installer CD-t régebben nyomták, minthogy kijöttek volna a SATA vezérlők, ezért nem lett beleintegrálva a telepítőkészletbe.
Szokta volt mondani a telepítő, hogy más gyártótól származó eszközmeghajtó telepítéséhez nyomjon F6-ot ( nem, nem F és 6 ), de előbb tegye be a lemeztet.
A megoldás mókolt telepítő CD ( pl nLite ) létrehozása, amibe bele van integrálva a szükséges driver.
A floppi meg monnyon le, mer' egy lapát tevesz@rt sem adnék érte
Cipőcske: Másik gépbe vinyó áthelyez, szükséges cuccok mentése másik vinyóra, DVD-re, aztán lehet szépen formázni a defektes C meghajtót...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #28998 üzenetére
SATA vinyó - gondolom intuitívan rátűzték egy SATA vezérlőre és az történetesen a 3. volt - és ugye SATA vezérlőn minden drive master... Hogy miért híjják IDE vezérlőnek a SATA-t? Azt kérdezd tőlem okosabbtól, mer' én nem tudom kérem kaccsojja ki.
Megesik, ha lelkes bótos rakja össze a gépet...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #28944 üzenetére
Te most akkor le hímringyóztál engem?
Hát mi van itt ma???
-
Bubu79
addikt
Persze - pezsgő, meg szőlő - és mi lesz a vége? Megint elmész meccset bámulni
Az ember kiteszi a lelkét érte - mos, főz, takarít, neveli a gyerekeket...
Öööö...
Bakker - nem, ez nem az a forgatókönyv - mit adtál a kezembe már megint Te Némber?
Timoka: Kaphatnék valami ilyesmi szöszit?
Mellesleg én is mindig az eper mellett teszem le a voksomat - tejszínhabbal, de hát hiába beszélek, lassan herótom lesz a szőlőtől...
-
Bubu79
addikt
Ez az én dumám - a jogdíjat este rendezzük az ágyban Nyanya
Dehogy szeret...
A sör különös ismertetőjele, hogy kesernyés íze van, 5% környéki alkoholtartalma van és rendszerint aranyló nedű, habbal a tetején. Akadnak azonban sötétebb nedűk is, ezeket nagyon helyesen egy igen kellemes színről, a Barnáról lehet megismerni
-
Bubu79
addikt
Már megint? Tegnap kaptál egyet, de reklamáltál, hogy nagyon takarja a nyakadat, pedig originál medvebőr stóla is járt hozzá
Ma megint bunda kéne - hát hány bőrt akarsz még lenyúzni rólam?
Moziba ne vigyelek el?
Timocicu: Mit vársz egy ilyen méltatlanul elhanyagolt medvétől?
NoLF: Bakker majdnem keresztbe állt a torkomon a villa - gyilkos!
-
Bubu79
addikt
Napsütéses szép napot
Mi ez itt valami rendelőintézet?
Akkor rendelnék egy nagy tál brassóit - csak mert megkívántam így meló közben
Verus: Te is kívánós vagy?
Mod: Felvigyem?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #28651 üzenetére
Lökött Vagy - pontosan tudod, hogy mire gondoltam...
Tim: Mit képzelsz Magadról, hogy csak úgy kérdezősködsz, meg mindenféle következtetéseket vonsz le?
Engedély megadva
Az ismerősöd már javított pár tápot - Deer-t is
És azt mondja árkategóriában bizony inkább az, mint más...
Astec-et viszont nem ösmeri, mint olyat.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #28647 üzenetére
Nem hiszek Neked
Bon3ss: Az ember sok hülyeségre hajlandó, ha úgy érzi tönkrement az élete - szerintem mindenkinek akadna egy története...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #28644 üzenetére
Te sem voltál mindig ilyen
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #28610 üzenetére
Motkány vadászat
lorcsi: Hol
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #28603 üzenetére
Nekem is lassú - az előbb volt pár szokásos esti 503-as hiba is...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #28581 üzenetére
Ronda bűntett a hatalommal való visszaélés
Egyébként meg hogy klasszikust idézzek: " Nem tudtok megszabadulni tőlem, úgyis mindig visszatérek, nem számít hányszor kell újraregelnem "
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #28577 üzenetére
Tényleg - a sok közös nóta zavarhatta meg a búrámat - meg is van [link] - és 3+2
Szemérmetlen nagybetűs - javította a 3+1-et
Most, hogy így mondod, a Te verziód is megállja a helyét
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest