Hirdetés
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz Thrawn #13198 üzenetére
Igen, és valódi hintalánc volt az övem, és biztosítótű volt a fülemben, meg a trikóhoz veszterncsizmát hordtam, és a szimatszatyrom meg a hálózsákom a földig lógott. A hajam meg csak nőtt ahogy akart.
Valaki nézze meg nekem, hogy le kell-e kapcsolnom a gépem, mert itt egy vihar készülődik Veszprémben.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
Ez azok gondja, akik bevállalják az ilyen képeket is - igen, van, hogy olyasvalami köszön vissza a múltból, ami hatással lehet az ember életére, ez már csak ilyen.
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Már nem.
rarri: Emlékeztem ám
Még nemkell lekapcsolnod semmit, majd ha odaér.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
rarri
senior tag
Érdekes Verus, hogy te is majdnem ugyanaz a korosztály vagy , és mégsem érzed azt , hogy így kellene közvetítened valamit a külvilág felé. Szerintem ez nagyon jó dolog.
milyen jegyben születtél ?[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Tim82
félisten
Apa, kezdődik!
Dörög, villámlik, esik. Vééééégre!
Az kifejezetten érdekes, science-fiction-be illő kérdéseket vet fel, hogy az apám egy évvel fiatalabb nálam.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok !
-
Racecam
nagyúr
Itt van
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
Mert mind a két jegy szülöttei nyugodtak, célratörőek, megfontoltak.És ha ez a két jegy összeadódik, akkor el tudom képzelni, hogy valaki esetleg a céljai megvalósítására fordítja az energiáit, a figyelmét, nem annyira saját magára, a saját kis bajaira, lázadásaira. Ha hajlamos is a szélsőségekre, azt nem az önpusztításban fejezi ki, hanem esetleg a céljai elérésére. Én így gondolom Verus.
Philo: szia!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #13215 üzenetére
Azért nem - félek, hogy az eső elmenekül a hangomtól.
mod: na, én nem vagyok olyan ügyes, mint Rarri, de majd a próbatopikban begyakorlom.
Rarri: Oroszlán napjegy - Szűz aszcendens milyen kombó szerinted? - ja, amire gondolsz, arról pü.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
nem kielemzésre gondolok, hanem hogy erről a kombinációról általában mit mondanál. kíváncsi vagyok és kész.
na jó, plusz a megérzéseid.
-
-
Tim82
félisten
Ahogy gondolod. Ha annyira sértő volna, akkor privi. Ne égjek már nyilvánosan, mint a rongy.
-
1010
őstag
jön a vihar
illetve itt van 1km re
lehülés lesz éjszaka
-
Bubu79
addikt
Hmm - ha már így benne vagy - esetleg valmit tudnál mondani a bakról is, skorpió ascendenssel?
Privátban esetleg...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #13225 üzenetére
Beleszólok itt a topikba úgy, hogy azt sem tudom, hogy mi az aszcendensem, elég égő...
Életem első húsz évét leéltem többé-kevésbé boldogan enélkül a háttértudás nélkül.
-
Tim82
félisten
válasz ngabor2 #13226 üzenetére
Az asztroneten már megnézte egyszer nekem valaki.
Tűz-tűz? Nem semmi...
Fesd a falra a droidot és megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Szólított valaki?
szerk: Ne horoszpókozzatok, készüljetek fel az energizálásra!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
rarri
senior tag
Szerintem van benned egy nagy adag ego, ami külsőségekben jelenik meg, szereted ha tetszel másoknak. Szeretsz a társaság középpontja lenni, szereted ha figyelnek rád. Ennek ellenére a környezeted nem tart nagyképűnek. A munkádban pontos vagy. A bajaidat nem mutatod ki, inkább magadban próbálod megoldani. Ha valakit megszeretsz, akkor tudsz nagyon szenvedélyes és odaadó lenni.
Ennyi.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
1010
őstag
esik
-
tiv61us
őstag
-
Tim82
félisten
-
NoLF
veterán
merre tart a világ
elmegy a júzer táplálékért, és hozzávágnak fél kiló kenyeret meg egy liter tejet 470 ftértőrület
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #13244 üzenetére
Akkor tehát, javaslat, hogy delirium tremenszben b@szhatjuk?
-
venember83
nagyúr
Törött lábbal lenyomni egy 2 órás koncertet, így kell ezt! Nekem is ott kellett volna lennem...
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest