Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
És úgy döntöttünk, hogy vacsorára törpleves lesz - esetleg manó, mert az beszerezhetőbbnek tűnik ahogyan elnézem
Katica: Én is csak benéztem, de úgy tűnik kicsit itt is ragadtam - bár beterveztem egy délutáni szunyát, mert a hajnali 4:30-as kelés cseppet igénybevett az elmúlt négy napban
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #11805 üzenetére
Biztosan - pedig a hatos útról látszik a bontótorony Legegyszerűbben a vasútállomásnál lévő körforgó felől lehet megközelíteni a céget
Ha minden igaz a busz a papírgyár felé vitt el Téged, vagy Óvároson keresztül a Hankooknál mehettetek ki - onnan nem látni a macimelót
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Bubu79
addikt
Ezt eddig nem is mondtad - mikor jössz terület bejárásra?
NoLF: Gondolok Rád, amikor mindjárt nekikezdek annak a kis tál krumplis lángosnak, amit hazahoztam
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
fú tudtam hogy ez lesz, már most olyan éhes vagyok hogy mindjárt beleharapok a monitorba.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ilyet én még nem láttam...
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #11809 üzenetére
Munkaruhába, acélbetétesbe és kobakba?
Áááá, azt nem oda viszem
Már a második zenéért könyörögnek és én jószívű vagyok és inkább szenvedek [link]Na jó, kiugrok az ablakon....
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bubu79 #11813 üzenetére
Kerestem itt de nem volt a szabványos munkaruha része.
Verus: Tedd be nekik a "hősmati" kedvencét.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #11814 üzenetére
Mert az a munkáltatói oldal felszereléséhez tartozik
A Hősmatinak ez inkább kedvence, bár az sem rossz, amit linkeltél
Thrawn: Ha gondolod - úgysem kattintok rá
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Hát pedig...
Gondolom valami jó kis semmitmondó műanyagzene jobb lenne helyette
bolondember: Nem tudod Te mi a jó Mindegy mi az, csak hangos legyen, meg dübörögjön Eh - ez a mai fiatalság...
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
A zöldsipkás figurára gondoltam - nem tudtam eldönteni, hogy manó-e, vagy törpe.
Verus: Fülészetre, halláskárosodás miatt De tudod mit Nyanya? ( ) Egyszer végigcsápolhatunk egy Bikini koncertet együtt
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #11827 üzenetére
Ilyen jegyed van ?
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #11827 üzenetére
Nem, ez a finom
szerk: Ne kattints rá, nagyon elektromos!!BalatonSound? Hívtak, de ellenkezek erősen, nem megyek rá. Se hely, se jegy, így már nem is fogok.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
1010
őstag
sziasztok
még csak most adják fel a dvd-metjó hogy rákérdeztem
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Helyes - betolunk előtte néhány szíverősítőt és leénekeljük D. Nagy Lajost a színpadról
#11832: Mindegy, csak ártson És nem kell sok - legalábbis nekem
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #11831 üzenetére
Persze meg reményeim szerint ott lesz Nagy Feró is Hm.....Mi lenne ott Ágyaspálinkám van, vagy majd beszerzek egy kis áfonyásat
Az évek alatt megspórolt agysejtjeinknek lehet hogy annyi
Philo: Nem, ágyba kell inni
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Thrawn
félisten
válasz philoxenia #11833 üzenetére
Aaaaaaargh!!!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #11833 üzenetére
Te jó ég
Na ez már tényleg elektromos
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #11837 üzenetére
Ez a szőkék agya
A második és a harmadik link viszont gyilkos
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ez a videó ez
Szia Tita!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
És hol maradunk mi barnák?
Na jók legyetek! Ez a nap is eltelt....
Szia Mati!
#11841: Na de ez.... Szőke nő + BMW Na mindegy....
Köszi! A kék busz maga a lovag[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #11841 üzenetére
Bakker - ez nem a Barátok köztös pincércsaj volt? Egy E46 M3 cabrioban
Szia Verus, Te is légy jó
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #11841 üzenetére
A csaj telefonál:
-Segítség, segítség, bezártam magam az autóba és kint maradtak a kulcsok...
-Hölgyem, ne essen kétségbe - központizáras az autója?
-Igen
-Próbálta már kinyitni az ajtót a kis fényes kallantyúval?
-Fényes kallantyú? Nem, még nem.
-Ó istenem, müködik
-Kinyílt az ajtó?
-Igen, igen ( bip-bip-bip... )
-Mi ez a zaj?
-Ez? Csak az ajtónyitás jelző...
-Ajtónyitás jelző? De hát az csak akkor működik, ha a kulcs a gyújtáskapcsolóban van - Hölgyem, a kulcsa a gyújtáskapcsolóban van Yess...Kis kényszerszünet...
Nagyjából, közel sem szó szerint fordítva...
-
tiv61us
őstag
válasz Bubu79 #11844 üzenetére
en nem telefonaltam, de sikerult kicsit sok sort inni a gyermekeimmel es Maryvel es meg stb
nade a lenyeg leparkoltam a kocsit es az istennek nem tudtam kihuzni a kulcsot
10 perc kellet meg rajottem, hogy nem tettem P-be a valtot
pedig szoke se vagok, meg no se"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest