Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #23850 üzenetére
a jó állapotban lévő 75-ös olyan, mint a tökéletes nő. mindenki róla álmodik, de gyakorlatilag nem létezik
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #23850 üzenetére
Tudod, szemét vagyok, Esmeintől is megkérem a szolgáltatás árát, havi több tízezret fizet
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Winner_hun
titán
-
bolondember
MODERÁTOR
1-Csikósnak van/volt
2-mi a tökéletes nő ismérve? meg egyébként is! Kinek kell tökéletes nő? nekem nem. a tökéletes az unalmassá válik hamar. legyen pozitív érzelem, szeresse a cekcet (lehetőleg egymásra hangolódva és CSAK veled)...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Eastman
addikt
válasz venember83 #23849 üzenetére
Szép napot!
A Fiat-Opel fúzióról gondolom, hallottatok...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
kételkedem
addikt
Azt hittem, csak én tudom elkölteni a fizetésem 1.5 szeresét
Ebből több dologra lehet következtetni:
1; keveset keresünk
2; keveset ér amit keresünk
3; költekezünk nyakló nélkül
Szerintem a 3. lehet!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #23856 üzenetére
Hát az életbizti sokat elvisz... :S Nem is tudom érdemes-e belepakolnom.... Válság miatt pl. buktam 300 ezret...
Suli elvisz 40-et, garikiterjesztés is fog 20-30-t. Még jó hogy van megtakarításom.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #23856 üzenetére
nálam mindenképp a 3. variáció érvényes. 1 hónapja még azt hittem minden rendben van és frankó lesz, most meg egyre közeleg az a pont, hogy lehet nem tudom nyárra megcsinálni a kocsit olyanra amilyenre szeretném...
-
phanzetomox
őstag
Üdv mindenki !
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #23863 üzenetére
kéni kéne..
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #23865 üzenetére
Fesd magad!
Én 64 nmes lakás több mint felét festettem ki, anyagköltség -mert hülye lakótárs rossz festékre vett rá) sem volt több 12 ezer forintnál.Najó, azért az időm ráment, meg a festő lehet szebben csinálja, de büszke vagyok rá, főleg a szobám színe lett szép.[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
itt mindenki festi magát?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
carrot
tag
Mesterektől ellestem, most magam csinálom én is. Először kijavítom az esetleges falhibákat (glettel, ami majdnem gipsz), lesmirglizem, bekeverek egy szép színt és így a majd 100nmeres ház a szivárvány legszebb színeiben pompázik. Zöld, barack, sárga, sötét zöld, és sötét mályva.
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #23867 üzenetére
oda, sőt vissza is!
-
ádyz
addikt
válasz bolondember #23868 üzenetére
Én nem.
-
Bubu79
addikt
Nem lehet sikeres ember, akinek a bátyja nem szobafestő mázoló ( egyebek mellett )
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23875 üzenetére
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #23875 üzenetére
Hookers, hol?
Bubu: Lakatos játszik, vagy csak mázoló?
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #23877 üzenetére
Tulajdonképpen a lakatos is stimmel - valami minősített hegesztőként tevékenykedik per pillanat külhonban
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23879 üzenetére
Valahogy úgy, ahogyan a rádió végén csinálja a figura?
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #23881 üzenetére
Szerencsére mindennek van vége.
-
nike_
addikt
Szabóóóóóóóóó
mester úr
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23881 üzenetére
Oh Deep Thought - teach me!
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #23884 üzenetére
Igen!!
-
phanzetomox
őstag
hello everybody !!!!! mizu?
-
NoLF
veterán
válasz phanzetomox #23887 üzenetére
dolgozunk mint a gép. már aki.
-
ádyz
addikt
válasz phanzetomox #23887 üzenetére
"Sezu" by ngabor2
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #23890 üzenetére
Háá
-
ádyz
addikt
-
Bubu79
addikt
Micsoda gondok
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #23895 üzenetére
Nem rossz - bár a karjaira ráférne egy epilálás
BE: Ahham...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #23898 üzenetére
A medve foglalt.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23898 üzenetére
Már nem lehet - hűséget fogadtam másnak
De vakságot sosem fogadnék
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest