Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz NoLF #42350 üzenetére

egyébként meg is cáfolom magam, mert tegnap pont az m7 pályán jöttünk haza balcsiról, merthogy a főnököm siet. mondtam, hogy szerintem semmivel nem leszünk beljebb, és én nem is szívesen fizetnék azért, hogy álljak a pályán, node akkor is.

no igen, zamárditól a bvilágosi felhajtóig több, mint 1 óra volt, utána nagyjából már csorgott a forgalom, de így is bőven 2,5 óra volt az út pöstre, az m1-m7 közös szakaszt meg se próbáéltuk, budaörön át kerültünk és jöttünk zugló felé.

node ami szfhvártól volt, az kritikán aluli. onnan ugye 3 sáv, és a szöges ellentéte történik, mint ami kellene: legbelső sáv full, középső tömött, szélső ritkás. persze minden bmw, audi és merci ott előzött, merthogy a belsőből senki sehova, csorgunk 100al, jobbratartás nincs. néha én is megelégeltem és a középsőbe áthúzódva, mutogatva és villogva lehagytam a belsőben araszoló tömött daciakat, mindenféle rendszámú családos szarokat, de nem értették, hogy mit akarok jelezni. borzasztó...

• fokukac

nagyúr

válasz NoLF #42350 üzenetére

én is ezt tettem sokáig, de sajnos a főútjaink nagy része annyira leromlott, hogy nincs rá szó... :( ....... ...... ........ ....... ......... ....... ...... Kételkedem: ez erősen idealista elképzelés. vedd ki a kezed a biliből..! :) Ui. láttam amúgy a 800 km alatt két rendőrt is, de akkor meg mindenki 100-ra fékezett.. :(

Aktív témák