- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
egyébként meg is cáfolom magam, mert tegnap pont az m7 pályán jöttünk haza balcsiról, merthogy a főnököm siet. mondtam, hogy szerintem semmivel nem leszünk beljebb, és én nem is szívesen fizetnék azért, hogy álljak a pályán, node akkor is.
no igen, zamárditól a bvilágosi felhajtóig több, mint 1 óra volt, utána nagyjából már csorgott a forgalom, de így is bőven 2,5 óra volt az út pöstre, az m1-m7 közös szakaszt meg se próbáéltuk, budaörön át kerültünk és jöttünk zugló felé.
node ami szfhvártól volt, az kritikán aluli. onnan ugye 3 sáv, és a szöges ellentéte történik, mint ami kellene: legbelső sáv full, középső tömött, szélső ritkás. persze minden bmw, audi és merci ott előzött, merthogy a belsőből senki sehova, csorgunk 100al, jobbratartás nincs. néha én is megelégeltem és a középsőbe áthúzódva, mutogatva és villogva lehagytam a belsőben araszoló tömött daciakat, mindenféle rendszámú családos szarokat, de nem értették, hogy mit akarok jelezni. borzasztó...
-
fokukac
nagyúr
én is ezt tettem sokáig, de sajnos a főútjaink nagy része annyira leromlott, hogy nincs rá szó...
....... ...... ........ ....... ......... ....... ...... Kételkedem: ez erősen idealista elképzelés. vedd ki a kezed a biliből..!
Ui. láttam amúgy a 800 km alatt két rendőrt is, de akkor meg mindenki 100-ra fékezett..
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest