Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Élőben még nem láttam, hogy mennyire lehet sötét a B7 HDR Gaming módban, de együtt lehet vele élni?
Vagy szerintetek a C8 hosszútávra jobban megéri?PS4-el használnám és ahogy néztem még ezt is figyelembe kell venni, mert az MS-nél még az Xbox-ra is adtak ki frissítést a HDR megfelelő kezeléséhez.
rendon:
Téged mennyire zavar a sötétebb kép? -
Tottu
senior tag
Sziasztok,
Reménykedem, hogy idén még lesz 5 éves garancia az LG részéről, így akkora időzítem a TV vásárlást.
A két TV, ami a kiszemelt lenne:
- LG 65B7V
- LG 55C8Alapvetően a 65" felé húzok, mert kb. jó 2,5m lenne a nézési távolság, viszont ebben a méretben csak a B7 jöhetne számításba az árak miatt. 65"-os C8 már túl van a lélektani határon.
A kérdésem: B7 esetén a HDR Gaming mód továbbra is nagyon sötét vagy jött már ki hozzá firmware update? Ez az egyetlen dolog, amitől tartok B7 esetén és húzok C8 felé, mert gondolom egyre több játék fogja támogatni a HDR-t és nem szeretném nélkülözni ezt a feature-t. Nézelődtem a neten és redditen találtam topikot ehhez kapcsolódóan, de ez se tűnik annyira jó megoldásnak mint, amit egy C8 tud.
-
Tottu
senior tag
Én is tervezem egy 65"-os B7 beszerezését, de az ára még egy kicsit a lélektani határon felül van. Ami viszont még fontos lenne számomra azaz LG féle 5 éves garancia.
Azzal kapcsolatban van valamilyen tendencia, hogy mikor szokták ezeket a kiterjesztett garanciákat felajánlani? BlackFriday vagy karácsony? Vagy teljesen véletlenszerűen?
-
Tottu
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, de tesztek és reviewk alapján azt mondták, hogy a C8-nak a játékoknál a HDR kezelésben történt jelentősebb előrelépés. C8-nál lényegesebben világosabb, szebb a kép.
Most olvastam pontosabban, hogy az eredeti kérdés a belépő C-re vonatkozott...
-
Tottu
senior tag
@krx21: DENON AVR-X2400 + KLIPSCH R-28F 5.1.2 DOLBY ATMOS szett a kiszemelt, de az Atmos hangszórók helyett egy KLIPSCH R-15M-et akarok venni. (Habár ezt még átfogom rágni, hogy biztos jó döntés-e, de ami biztos azaz, hogy nem azokat akarom megvenni, amit adnak hozzá alapból, mert a mennyezetre akarom rögzíteni)
@Balika911: Remek, akkor ez szintén megerősíti azt, hogy nekem nem a Shield lesz a megfelelő. Egyébként én is gondolkoztam álmennyezetben, de csak azért építeném meg, mert Atmos szeretnék... Ezt egy kicsit túlzásnak éreztem és rátaláltam egy ilyen megoldásra: [link] Egy barnás juta hálóval fogom megoldani a hangszórók felfüggesztését. Közel se tűnik profi megoldásnak, de a nappalink stílusába illeni fog.

-
Tottu
senior tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!

@Balika911: A hozzászólásod már el is döntötte a kérdést. Dolby Atmos rendszert szeretnék összerakni és, ha jól értem, akkor szimplán TV-vel ez nem megoldható.
Nálam eddig a HiMedia Q5 Pro a befutó. Ami, miatt szimpatikus nekem az a processzor (Hi3798C V200), mert ha nem hazudik a marketing, akkor azt a Dolby-val közösen fejlesztették ki. Viszont itt PH-n a topikjában elég sok bugról volt említés... A második helyen a Shield TV van, csak nem tudom, hogy az mennyivel tud rosszabb képet produkálni élőben...
@Dadan01: 4K-s filmeket szeretnék nézni Dolby Atmos hangzással és hosszútávon jó lenne a Dolby Vision-t is kihasználni. Egyszerű megoldásként csak egy külső winyót használnék és azt kötném rá a TV-re, de ahogy nézem szükség lesz média lejátszóra vagyis inkább media streamerre.
-
Tottu
senior tag
Sziasztok,
Idén tervben van egy 55B7V TV vásárlása és valami házimozi összerakása, így elkezdtem nézegetni, hogy milyen média lejátszót lenne érdemes venni a TV-ben. Elég problémás terület ez, mert már pár napja nézelődöm, de nincs tökéletes megoldás.
Viszont most felmerült benne, hogy a 55B7V TV szükséges még egy külső média lejátszó? Vagy menyire lehet boldogulni nélküle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- OTP Bank topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Téged mennyire zavar a sötétebb kép?

Vhiktor