Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szerintem próbáld a gyári beállítások visszaállítása opciót (reset), aztán ha nem segít, akkor szerviz. Vagy a beépített hangteszt csak akkor néma, ha előtte néztél problémás TV adót, de visszajön a hang átmenetileg, ha pl. kihúzod a TV-t a konnektorból egy percre (és nem nézed azt a csatornát közben)?
-
energomatt
őstag
A kábelek viselkedése olyan bonyolult, hogy azt egyszerű elméleti, logikai levezetésekkel nem tudod hitelesen alátámasztani. Csak a gyakorlati tapasztalatok segíthetnek valamennyire a választásban. Ezen kívül, minden kábel hatása az átvitelre egyúttal rendszerfüggő is. Vagyis, ha nem próbálsz ki többféle, lehetőleg ajánlottabb kábelt, addig azt írsz, amit csak akarsz, legfeljebb néhányan megmosolyogják.
-
törölt tag
Úgy voltam vele most hétvégén, hogy kipróbálom, de akkor előtte még frissítek, hogy biztos ne legyen probléma. Na, ezt nem kellett volna.

Azt nem tudom sajnos, hogy előtte milyen volt. Most a tévé és AVR is a legfrissebb FW-rel fut, és így akad az ARC. Netflixen biztos, a többi belső alkalmazással nem próbáltam.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor