Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szerintem próbáld a gyári beállítások visszaállítása opciót (reset), aztán ha nem segít, akkor szerviz. Vagy a beépített hangteszt csak akkor néma, ha előtte néztél problémás TV adót, de visszajön a hang átmenetileg, ha pl. kihúzod a TV-t a konnektorból egy percre (és nem nézed azt a csatornát közben)?
-
energomatt
őstag
A kábelek viselkedése olyan bonyolult, hogy azt egyszerű elméleti, logikai levezetésekkel nem tudod hitelesen alátámasztani. Csak a gyakorlati tapasztalatok segíthetnek valamennyire a választásban. Ezen kívül, minden kábel hatása az átvitelre egyúttal rendszerfüggő is. Vagyis, ha nem próbálsz ki többféle, lehetőleg ajánlottabb kábelt, addig azt írsz, amit csak akarsz, legfeljebb néhányan megmosolyogják.
-
törölt tag
Úgy voltam vele most hétvégén, hogy kipróbálom, de akkor előtte még frissítek, hogy biztos ne legyen probléma. Na, ezt nem kellett volna.

Azt nem tudom sajnos, hogy előtte milyen volt. Most a tévé és AVR is a legfrissebb FW-rel fut, és így akad az ARC. Netflixen biztos, a többi belső alkalmazással nem próbáltam.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor