Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
-
Senki sem védelmezi az oledet. A lényeg az amit renatto mondott, aki ide jön és ócsárolja, szídja az oledet, az mire számít? Itt az összes oled tulaj rengeteg pénzt fektetett ebbe a technológiába... Nem fogjuk szemen köpni saját magunkat, de nem is akarjuk. Mi látjuk, tudjuk, érezzük az oledet, nincs szükség olyan megmondó emberekre, akik messziről sem láttak oled tv-t. Egy eset kivétel, ha kérdez értelmesen.
-
renatto
őstag
"Én nem a hsz-ek valóságtartalmát elemeztem"
Pedig lehet nem ártana. Te is csak kiragadtad, ami nem szimpi és ennyi... az teljesen mindegy hogy van vagy nincs valóságtartalma. Értem. Vagyis nem... Ha valaki benéz ide, hogy beböffentse, miért sz@r az OLED és hogy ő QLED-et vett, mert az nem ilyen, az komolyan nem értem mire számít?!
Kezdem azt hinni ez valami beavatási szertartás....
-
Milyen tapasztalait? Van/volt oledje?
Ez olyan, mintha mondjuk én elmennék a Qled topicba és olvasgatnám, majd látnám a problémákat, amiket leírnak a userek és egyszercsak beírnék és elkezdeném ecsetelni a Qled hibáit, amiket mások leírtak. Plusz szídnám, hogy így meg úgy, idézgetnék mások (Qled tulajok) beírásából és vitáznék egy évek óta Qledet használó felhasználóval, miközben én max a boltban láttam olyan tv-t. Érzed a visszásságot?
Persze bárki hozzászólhat, hiszen ez nem egy zárt fórum, de azért meg kell maradni a realitás talaján. Kérdezni kell, nem kijelenteni. -
Gigi01
őstag
Én sokat nem tudok írni.Volt egy 40 samu led,Optoma hd72 vetítő,Pana st60 plazma,Benq W1070 vetítő,Pana st50 plazma,most ez 65b8
Mind saját pénzből!Hát nem tudok mit mondani.Ha kell a minőség,vagy bármi más.
Oled leírhatatlan minőség.LG rendszer,hát le a kalappal.Baszki,minek külső lejátszó?4k HDR-t tolja,el sem hittem.Bár most pc-ről hajtom,nem 4k -n,fhd 120HZ-en ?na ez is áá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor