Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Van egy sejtésem, hogy ezeket grafikusok 16 bitben készítik a tv meg ugye azt nem tudja ezért lesz ilyen a végeredmény…
Érdekes, hogy a Netflix app mennyivel jobban be van épülve a tv szoftverébe. Gyorsabban nyílik meg, sokkal fluidabb nem szaggat. Hbo és Primeba mindig újra be kell jelentkezni ha megnyitom és viszonylag sokáig töltenek. De pl az apple tv is viszonylag gyors és nem szaggat barangolás közben. Vagy nem tudnak szoftvert írni vagy az lg mélyebbre rendszer szinten a Netflixet és az applet.
-
Sennalacy
aktív tag
Érdekes, mert korábban amikor beírtam ezeket az adatokat szintén ugyanígy feketeség fogadott. Én azt gondoltam, hogy az új értékekkel látnom kéne a képet és ha nem akkor nem is talált semmit, de most így "vakon" rányomtam a "hozzáad" gombra, mire kiírta, hogy 4 program hozzáadva és megjelent az SD adás képe. Kilépve pedig láttam a listában a HD és az M5 két verzióját is. Köszi!
dh66e: Igen ezek megvoltak, de neked is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (OLED65C54LA) 165CM 4K 144HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED65B56LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor