Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Van egy sejtésem, hogy ezeket grafikusok 16 bitben készítik a tv meg ugye azt nem tudja ezért lesz ilyen a végeredmény…
Érdekes, hogy a Netflix app mennyivel jobban be van épülve a tv szoftverébe. Gyorsabban nyílik meg, sokkal fluidabb nem szaggat. Hbo és Primeba mindig újra be kell jelentkezni ha megnyitom és viszonylag sokáig töltenek. De pl az apple tv is viszonylag gyors és nem szaggat barangolás közben. Vagy nem tudnak szoftvert írni vagy az lg mélyebbre rendszer szinten a Netflixet és az applet.
-
Sennalacy
aktív tag
Érdekes, mert korábban amikor beírtam ezeket az adatokat szintén ugyanígy feketeség fogadott. Én azt gondoltam, hogy az új értékekkel látnom kéne a képet és ha nem akkor nem is talált semmit, de most így "vakon" rányomtam a "hozzáad" gombra, mire kiírta, hogy 4 program hozzáadva és megjelent az SD adás képe. Kilépve pedig láttam a listában a HD és az M5 két verzióját is. Köszi!
dh66e: Igen ezek megvoltak, de neked is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor