Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
Fiamnál 65A80J van és ki-beba... jó, minden élmény rajta. De nála/nálunk van egy kialakult márkahűség, meg fontos volt, hogy vehettünk hozzá 5 évre kiterjesztett gyártói szerviz garanciát.
Azonban egy jóféle OLED-et kereső átlag felhasználó számára nehéz megmagyarázni, hogy 65-ös méretben miért vegyen Sony A80/83J-t 600-ért, amikor ott van a Philips 806-os 525-ért vagy akár a 706-os 480-ért...
Ha nem mindenképpen Sony-t akartunk volna, akkor a hidegkirázós távirányító és számomra fura logika mentén felépített menürendszer ellenére is tuti a Philips-et választom. -
oszkarfincs
aktív tag
válasz
ithomas
üzenetére
Hasonló problémát generáltam én is magamnak azzal, hogy nem akarok engedni a jó hangból, ami a mostani erősítőből kijön. Emiatt gondolkodtam eddig "nem LG C1"-ben, de rájöttem, ha az erősítőm csak ARC-os, tehát akkor sem tudná az érintetlen DTS hangot lejátszani a TV-ből, ha egyébként maga a TV ismerné.
Emiatt viszont már az Android/Google TV is felesleges feature (számomra), hiszen az meg a Kodi miatt kellett volna. Szóval részemről az lett a megfejtés, hogy LG C1 + PC/HTPC, amiből kijön 2 hdmi, az egyik az erősítőbe a baszó hangzás miatt, a másik meg a TV-be a baszó kép miatt. Mindezek mellett az erősítőből is megy majd egy hdmi a TV-be, mert 4k60FPS-t az is át tud adni, csak a HDR-t és a 120 FPS féle luxust nem tudja, de egyszerűbb dolgok nézésére jó lesz.A PC helyett persze lehetne egy mediaplayer, de amiben 2 HDMI van, az annyiba kerül, amennyiért már inkább a PC-t bővítem. A másik opció, hogy az erősítőt cserélem eArc-osra, de akkor meg úgyis lesz valami másnak kínja. Összetett kérdés ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor