Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
A bajom az volt még a korábbi hozzászólásodra reflektálva, hogy nem objektív az ajánlgatás. Vegyél Panát meg Sonyt, kész. Én nem azt firtatom, hogy a Pana vagy épp a Sony képviselné kijelző minőségben a csúcsot hanem azt, hogy milyen alapon zárunk ki más gyártókat ebből a körből? Ha valaki konkrétan azt mondja, hogy pénz nem számít, ide nekem a legjobbat akkor rendben, vegye a Sonyt. Ha viszont nem, akkor nem igazán lehet egy lapon említeni pl a csúcs Sonyt és a csúcs Samsungot.
Ha netán valaki ár/érték best buy terméket keres, akkor ez a két márka ki is lőve. Ami szerintem nem baj, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy valakinek a csúcskategória akár oprendszerben vagy épp távirányító, design vagy akármilyen fronton osztatlan sikert arat. Mindenki döntse el az egyéni preferenciái szerint, hogy neki melyik részlet fontos egy tv vásárlásnál, vagy épp kizárásos alapon menni, hogy neki fixen mi nem tetszik egy adott márkánál.
-
ρσгτσ
addikt
Droidnál az app elérhetőség, kínálat lehet jobb. Főleg, ha közös a store a mobiloddal. De ez sem mindenkinek lényeges. Vagy hogy apk -ból lehet telepíteni, de úgy sem minden fut stabilan, ha amúgy nem elérhető rá.
Google TV szerintem sokkal jobb már, mint a régi droid felület volt. Ennek ellenére nekem jobban bejön a Samsung és az LG rendszere/felülete.
Mi volt a gond az irányítással? Évek óta használom mindegyiket, de én nem vettem észre. Vagy lehet nem tűnt fel. Nem tudom pontosan miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest