Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Az szubjektív hogy kit mi zavar.
Pontosan! Ezért is furcsa ha valaki megkérdezi, hogy az ő készülékén tapasztalható probléma az elfogadható-e vagy sem. Mindenki döntse el maga, hogy mi zavarja és mi nem. És ha zavarja, akkor álljon el a vásárlástól vagy verje ki a szervizből a javítást.
-
szkutyi
addikt
Nem is ezt hoztam fel.Direkt. inkább megmutattam hogy van sokkal roszabb is
Inkább arra alapoztam amiket itt lattam, és amit másokkal beszéltem erről.de lényegtelen.biztosam.borzalmas az övé, ha ennyien latjátok azt amit én nem..nincs is ezzel semmi probléma. Lehet ezt szépen is...
Ui. De a személyeskedést nem tűröm! Majd ha én is, akkor elfogadom....de így nem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Mass Effect
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest