Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koxminator
üzenetére
Ma elhoztam az LG 42" C3-ast. TFTCentral videója szerint állítottam be a PC SDR, HDR javasolt beállításokat.
Brutál szép képe van, most natív felbontáson, 200% nagyításon használom 100-105 cm-ről. Így az office használat sem rossz, semmilyen furaságokat nem látok a fontoknál, szóval jelen körülmények között ez egyáltalán nem problémás (300%-on sem!).Viszont 1 dologgal most megszenvedtem, mert erre nem gondoltam! Ugye most egy 48C1 mellé jött a szobámba ez a C3. Amikor pedig bekapcsoltam a távirányítóval a C3-at, bekapcsolt a C1 is.
Namármost utánaolvastam, igazán jó megoldás nincs, most annyival oldottam meg, hogy a C3 alján levő IR szenzort leragasztottam 3 réteg fekete szigszalaggal, így csak akkor reagál a távirányítóra, ha konkrétan felé fordulva közelről birizgálom, de szerencsére ilyenkor a C1 tv-m nem reagál. Fordítva is jó, ha a C1 tv felé irányítva használom, nem történik semmi a C3-mal.
Elég fura, de ez van.Ha erre esetleg van még valakinek olcsó megoldása, mert mondjuk pont így járt korábban, mint én, szívesen veszem, ha megosztaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 Év garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Namármost utánaolvastam, igazán jó megoldás nincs, most annyival oldottam meg, hogy a C3 alján levő IR szenzort leragasztottam 3 réteg fekete szigszalaggal, így csak akkor reagál a távirányítóra, ha konkrétan felé fordulva közelről birizgálom, de szerencsére ilyenkor a C1 tv-m nem reagál. Fordítva is jó, ha a C1 tv felé irányítva használom, nem történik semmi a C3-mal.
Vhiktor