Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Egyebkent igy belegondolva, az annyira nem rossz ar erte.
Mert logikus dontes, hogy az alapbol is tularazott Samsung HDR TV -i fole pozicionaljak oket.Kulfoldrol lehet rendelni, a garancia az gyari, ugyan ugy ervenyes. Annyi a kulonbseg, hogy Neked magadnak kell bevinni a markakepviseletre, mig ha kint vagy, akkor visszaviszed a shopba, ahol vetted, es azok kuldik el.
Magyar baratom, aki 2 honapja koltozott haza, ugyan ugy vett egy EF950 -est, £1500-ert, mar forinttal fizetve. Neki 540k -ba fajt a TV, es meg 17k volt a szallitas.
Ahhoz kepest az a 750k meg nagyon sok. Jah, es a poen az volt, hogy a SAMSUNG UE55KS8000 £50 -el tobbe is kerult, mint az EF950-es.... -
qqzs
őstag
Nekem kintrol van. Van sok UK-HU futarszolgalat , kinti raktarba meg tudod rendelni, 45 fontert hosztak haza. Garancia ervenyes itthon is, LG es SONY, Samsungnal biztos ugyanugy ahogy az itthon vasarolt dolgokra kint is el a garancia, persze ha hivatalos LG forrasbol veszed nem ebayes szurke importbol. Nekem Currysbol van futarral is tobb 100eft-al volt olcsobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mert logikus dontes, hogy az alapbol is tularazott Samsung HDR TV -i fole pozicionaljak oket.
Vhiktor