Hirdetés
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Persze, én is nyilván arra törekszem, hogy a lehető legjobb döntést hozzam meg az adott keretből. Szeretném megnézni őket élőben, meg is fogom, de elég valószínűtlennek tartom, hogy bármelyik kiállított modellt le tudjam tesztelni netflixen vagy bármilyen más forrással, nem tudok egy boltot sem fejből, ahol erre adottak lennének a lehetőségek.
Igyekeztem minél több összehasonlító tesztet olvasni, de "sajnos" mindenhol az a verdikt, hogy minkét tv iszonyatosan jó, a user saját igényei döntik el a verdikt végeredményét, ettől függetlenül több helyet olvastam azt, hogy a Doby Vision nem annyit hozzá, mint amennyit mond magáról. Cserébe az LG fényesebb bizonyos körülmények között, de az S95C játék alatt hozza ki a legjobb eredményt.
Nehéz a döntés, nálam PS5 alatt a játék egy fontos tényező, mellette a hétköznapi tv-zés (telekom tv) valamilyen szinten, de a sorozatok és filmek nézése a prioritások másik fele. Erre azt lehet kb mondani, hogy 50%-ban Samsung, 50%-ban LG.
Ott van az a faktor, hogy a szervíz olyan amilyen, ha nem hibásodik meg (amit senki sem tudhat, hisz gyártási hiba, előre nem látható panel hiba stb.) akkor a Samsung jobb lehet, de amúgy az LG a biztosabb. Nyilván érdemes felkészülni a nem várt dolgokra, de nehezen tudok arra gondolni, hogy azért ne vegyem samut, mert ha elromlik megszívom.
Mindenesetre szemezek még mindkettővel, de az, hogy ennyi pénzért az LG nem képes egy talpat tenni a csomagba, és azt még nekem kell külön megvenni kicsit felháborító, még akkor is, ha valamilyen szinten a tv tudása kárpótol. Nem tudom mennyi hozzá a talp, ezt most az árától függetlenül írom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor