Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A Panasonic OLED TV-iről beszéltem.
1: Egyszer már beszéltük itt (is) valakivel, hogy ha az LG OLED TV-i fogadnak 120Hz-et, akár forrás oldalon is lehet olyan BFI-t csinálni, ahogy a Sony és Panasonic is teszi a firmware-ben az LG paneles OLED TV-ikkel. Például itt.
2: Pár napja rászántam magam és kipróbáltam, de csak zavaró vibrálást láttam. Itt.
3: Nemrég megnéztem nyugodt körülmények közt a Panasonic OLED TV-jét, és csodálkoztam, hogy ott miképp működhet zavaró vibrálás nélkül a BFI.
4: Ma itthon leültem, átgondoltam, rájöttem mi a hiba és kijavítottam az AviSynth script-et, hátha még jól jön valakinek (PC-n bárki ki tudja próbálni).
Akár még te is kipróbálhatnád mindkettőt, ha akad a közelben PC, összehasonlíthatnád a Sony beépített BFI-jével.

(Nagyot nevetnék, ha az első hibás script ugyan úgy nézne ki, mint a Sony-é, amire mindenki panaszkodik, hogy vibrál.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Vhiktor