Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.

- 

LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ronam
addikt
válasz

xbrbiz

üzenetére
						Igen, minden nap használom a tv-t, viszont zavar az, hogy kifizettem valamiért x összeget, és egyfolytában butítják. A másik része, hogy ha nincs neten a tv, akkor miről nézzem a Netflixet, Disney+, és hasonlókat?! Van egyébként PS5/Series X is, nem is ez a lényeg, de most emiatt ne használjam a netet a tv-n? Szerintem borzalmas cink ez az egész amit művelnek, és hidd el nekem, ha az LG csinálná ugyanezt, akkor sokan panaszkodnának erre
. Úgy érzem, hogy be lettem csapva ezzel a készülékkel, és rosszul választottam, persze ez már az én problémám 
. Egyébként ha egy telefont frissítenek, és elrontanak valamit, mert ugye ez is jellemző (és nem csak a Samsungnál), akkor nyugodjon le mindenki, mert telefonálni azért még lehet vele 
. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
 - 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
 - Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Úgy érzem, hogy be lettem csapva ezzel a készülékkel, és rosszul választottam, persze ez már az én problémám 
. Egyébként ha egy telefont frissítenek, és elrontanak valamit, mert ugye ez is jellemző (és nem csak a Samsungnál), akkor nyugodjon le mindenki, mert telefonálni azért még lehet vele 
.
 Vhiktor