- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
farkas-j #83882 üzenetére
a vevők 95 százalékát (vagy még nagyobb részét) nem érdekli, emiatt kihagyják.
Főleg most, hogy már mindenféle streaming lehetőségek elérhetőek, még kevesebb jelentősége van. Szerintem.... Nem kell felvenni filmeket, hiszen bárhonnét streamelhető vagy letölthető. Ha meg mégis nagyon szeretne valaki, hát odakapcsol a felvenni kívánt műsorra, és a felvétel ideje alatt nem néz mást. Én vettem a philips oled806 mellé egy 2TB-os külső vinyót. Őszintén? Szeptember óta áll a fiókba, oda nem jutottam el, hogy beüzemeljem a TV-vel. -
alaves
addikt
válasz
A tisztességes profit helyett szélsőséges nyereséghajhászás van. A gigabites ethernet hiánya is kb. olyan, mint a dupla tuner. Így hardverfejlesztés közepette pedig abba a bosszantó dologba ütköztem, hogy microATX+LG1700 alaplapoknál elvétve találni 6 db SATA csatlakozósat (kb. 2: ASRock/MSI B660M). A microATX házban nálam 6 db HDD van és 2016-ban még természetes volt, hogy az alaplapokon 6 db SATA van, nem is kellett nézni. Ok, megoldom (PCIe-SATA kártya, vagy kirakok 2-őt külsőre), na de azért na...
-
sub71
aktív tag
válasz
A nyugateurópai piacokon több gyártó kínálatában is van dupla tuneres verzió, csak valahogy hozzánk nem nagyon jutnak el ezek....A PIP, PAT, mozaik, stb azért koptak ki, mert nem volt rá jelentős igény,és lehet csak pár ezer Forintot dobna az áron, de a mai világban, mint mindenhol, itt is a pénzügyi osztály hozza a végső döntést és több százezer darabnál ez már több tízmilliós többletköltség lenne, és ez nem fér bele, kb mint a gigabites LAN hiánya...anno a katódsugaras tévék korában volt PIP-es tévém, talán ha egy tucatszor használtam a funkciót az évek alatt....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Windows 10
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest