Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- potyautas: Aktiviti
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Skylukos
üzenetére
hang késleltetés manuális állítható - van a TV-n kép, hang nélkül és BT-on van hang, kép nélkül, ezt a kettőt lehet szinkronba hozni ezzel a beállítással, amennyiben automatikusan nem működik. Ha a TV-n van hang és kép, akkor az a hang soha nem lesz szinkronban egy másik eszközön megszólaló hanggal, ráadásul másik protokollon. Tehát ha BT-on használod, akkor a TV-n ne legyen hang, ha TV-n használod, akkor BT-on ne legyen hang.
-
bnorci71
addikt
válasz
Skylukos
üzenetére
De az a hang késleltetés arra van szerintem ha külső hangeszközt használsz és a képhez képest csúszik a hang. Nálad meg 2 eszközről van szó.
Bár én se értem egyébként ha külső hangeszközt használ az ember akkor miért a hangot kel késleltetni .... vagy én értem ott félre a beállítási lehetőséget
Meg én azt nem értem te úgy akarsz térhangot csinálni, hogy a tv adja pl. a surroundot a bt. hangfal meg a frontot?
Sose hallottam ilyenről
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- PLC programozás
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor