Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor #82606 üzenetére
Leírta hogy kalibráltatta mindkét tv-t.
Én a saját tv-n próbáltam és leírtam régeben is már hogy a HDR ( sima statikus ) és a Dolby Vision között a Dolby Vision jobb, részletesebb a kép a fényes jeleneteknél, nem vesznek el a részletek.
Felesleges azt állítani hogy nincs különbség mert ez nem igaz.( eleve nem is lehet igaz) Azonos Tv-n azonos anyaggal néztem és kalibrált a Tv-m, egyszerűen letiltottam a Dv-t az egyik esetben a lejátszón, így HDR anyagként indította el.
ezt bárki kipróbálhatja akinek alkalmas/ állítható rá a BR lejátszója vagy pedig Shielddel a képernyő beállításoknál letiltható a DV és jó minőségű, nem hibás ripet indítson el vagy Xboxon próbálja ki játékkal. [link] -
Ronam
addikt
válasz
Vhiktor #82606 üzenetére
Youtube-on kerestem rá, hogy LZ2000 vs S95B, és úgy találtam meg a videót
. Szerintem sem megbízhatóak ezek a videók, és azért azt hozzá kell tenni az egészhez, hogy az a Pana tv közel 2x annyiba kerül, mint a Samsung, és mindezt nem azért nem mondom, mert nekem a Samsung van 😀.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest