- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikerfun
csendes tag
válasz
alaves #82493 üzenetére
Szia !
Nagyon köszi a választ, akkor nyugodt vk. Még annyi... hogy készenléti üzemmód alatt két állapot is érthető.. én mindig kikapcsolom tényleg ( mármint nem kihúzom a falból ) de van egy u.n tényleg készenléti módja a tv-nek, ami viszont kikapcsolva van. De azt bekéne kapcsolni? Úgy értelmeztem az csak a nag utasításhoz van stb... pl. alvó módból ébresztés és hang alapú bekapcsolás...vagy a frissítéshez is az kell ? bocsi , még ennyit meg tudnál nekem írni?
Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest