Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT OLED Televíziók - témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tutis addikt válasz  Yodamest

üzenetére Yodamest

üzenetéreHa PC-ről tolod, tuti nem mennék LG irányba. Egy kodit nem lehet arra feltenni... 
 Philips + Android, tökéletes. Nekem van netflix, HBO max, plusz laptopról tolom rá a filmeket, KODI, VLC, mindkettő tökéletesen működik a Philipsen.
 Távirányítót lehet venni hozzá a 806-osét, keress vissza itt is linkelték már.
 meg amennyivel többért adják az LG-t, na kb annyival ér kevesebbet számomra Se android, se ambilight. Egyébként meg a philipsben is LG panel van, a proci más benne meg az algoritmus. De valamiért a C1-es panelek hamarabb tönkre mennek azt vettem észre visszajelzések alapján.. Ja és HDR10+, és ha jól tudom a philipsben jobb a hangcucc is (én imádom a 806 hangzását..) Se android, se ambilight. Egyébként meg a philipsben is LG panel van, a proci más benne meg az algoritmus. De valamiért a C1-es panelek hamarabb tönkre mennek azt vettem észre visszajelzések alapján.. Ja és HDR10+, és ha jól tudom a philipsben jobb a hangcucc is (én imádom a 806 hangzását..)
- 

contaxg veterán válasz  Yodamest

üzenetére Yodamest

üzenetéreÉn pécét mióta android tévém van nem láttam a tévé közelében. Nálunk van Disney+, Netflix HBO, plussz a DNS átírással fél eurupa on-demand vagy éppen élő tévéit tudom nézni. Youtube-nak a Smarttube van, ami full reklámmentes és böngészőnek Opera van ami tablettként ismeri fel a tévét (volt már fent Firefox illetve Chrome is de nem vált be). A nagyon ritkán letöltött filmeket pedig hálózatról nézem. Minek ide PC??? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Se android, se ambilight. Egyébként meg a philipsben is LG panel van, a proci más benne meg az algoritmus. De valamiért a C1-es panelek hamarabb tönkre mennek azt vettem észre visszajelzések alapján.. Ja és HDR10+, és ha jól tudom a philipsben jobb a hangcucc is (én imádom a 806 hangzását..)
 Se android, se ambilight. Egyébként meg a philipsben is LG panel van, a proci más benne meg az algoritmus. De valamiért a C1-es panelek hamarabb tönkre mennek azt vettem észre visszajelzések alapján.. Ja és HDR10+, és ha jól tudom a philipsben jobb a hangcucc is (én imádom a 806 hangzását..) 
								 Vhiktor
 Vhiktor