- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
senior tag
-
ribarszki
őstag
Bár a kamerával felvett videó nagyon meg tud csalni, de ha egymás mellett nézem, akkor ebben a videóban kb az összes jelentben szebb a Samu képe. Van ahol jelentősen, van ahol kicsit.
A pontosságot nem értem. Ha kalibrálod, akkor a lehető legpontosabb, szinte referncia szintű képet fogsz kapni.
Illetve ez a másik pont ahol jelentkezik a Qd-oled előnye, hogy nagyobb színteret tud lefedni HDR-ben. DCI-P3-ban 100%, Rec2020-ban 90%. Szemben az Lg C2 98 és 75 százalékával. Ha pontosságról, színhelyességről beszélünk akkor pont a Samunak kell jobban lennie.
Persze ne out of the box képet nézzünk, hanem kalibrálva. Amúgy a járatás is piszok fontos. Nálam rengeteget változott a kép. Szemmel láthatóan..
De ezek az adatok sokszor már nehezen jönnek át a szemnek. Két nagyon jó képminőségről van szó, ahol egymás mellett az egyik jobban tűnik.
Az egymás mellett a kulcs. A szemed ugyanis nagyon jól alkalmazkodik és rengeteget tud csalni, kedvező irányba. -
Vhiktor
Topikgazda
Ebből a videóból semmi nem derül ki, egy mérést nem láttam benne, kamera meg nem adja vissza. Valószínűleg kalibralva sem volt együk tv sem.
Az csak városi legenda, hogy samsung nem lehet szinhelyes, kalibrálás után nagyon szinhelyes az is.
Rtings oldala szerint is hatalmas különbség van az s95b és g2 között, főleg színek fenyerejeben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest