- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
no!smak3r
kezdő
válasz
wallace 234 #59334 üzenetére
@wallace 234: Sajnos filmek közben és észrevehető, főleg a tinting, azt szinte folyamatosan látom. A bal széle a képernyőnek adott színtől függően sárgul/pirosodik/rózsaszínesedik, szóval totál elüt a képernyő közepétől / jobb szélétől, sokkal melegebb árnyalatúnak mondanám.
@alaves, salapp: Nem tudom, hogy az új szériák megjelenése előtt szabad-e venni előző szériás tv-t, szerintem én visszavitt darabokat foghattam ki, vagy nem tudom.
Philips nekem idegen, akkor már inkább Sony-t választanám, de a lélektani határ 600.000 ft, azért pedig csak A8 jöhet szóba akciósan, ami ki tudja, lehet ismét egy cserélgetett, visszavitt darab.Ami végképp feltette úgymond az i-re a pontot, hogy napi szinten kilép appokból és "lefagy" de nem teljesen az egész TV, hanem csak bizonyos funkciói.
Például nem tudok ilyenkor appokat megnyitni, a kurzort nem érzékeli a távirányító és csak a jobbra balra nyillal tudok navigálni az alsó menüben. Már ha bejön, de appot nem nyit meg.
Nem reagál semmire, ilyenkor az áramtalanítás segít egyedül.
Gyári visszaállítást csináltam, nem javult tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest