- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
válasz
blakey #58485 üzenetére
Jól összefoglalod az érme másik oldalát, miszerint Pistike után már nem 'új' a cucc. Gondolom az egész modell alapja, hogy egy szűk réteg küldözget csak vissza (~5%??), a többiek meg kibontják aztán kész, nézik rajta a CNN-t meg esténként a Netflixet, nem keresik nagyítóval a tintinget
Viszont az 5% a netes véleményvezér (pl. itt ez a fórum vagy reddit vagy avsforum vagy az amazon review szekciója etc.), tehát megéri nyalogatni őket egy kicsit.
Na próbáld meg ugyanezt MO-n eljátszani => ha visszaolvasod látod, hogy ezt 3 TV együttes rendelésére írtam. Az lehet, hogy ha 1 TV jön az euronics-től, 1a mediatól, 1 meg az ED-től, akkor megúszod, de szerintem, ha 3 db millás TV-t berendelsz az MM-ből egyben, akkor azért megérdeklődik, amikor 2-t visszaküldesz, hogy mi is volt az elképzelésBiztos én vagyok szerencsétlen, de az elmúlt 5-6 évben kb. a következő nagyobb értékű visszaküldéseim voltak (soha nem próbálgatásra rendeltem a dolgokat, mindig akartam is őket), vegyes fogadtatással és limitációkkal találkoztam a kereskedőktől. Mindegyik online rendelés nyilván.
- Asus 280X bányászkártya apróról: kerregett mint állat, srác másnap visszavette, jó fej volt, de ember, írd már bele a hirdetésbe, hogy ne kelljen 2x a Campónához túráznom...
- Sapphire 290X, IPON: újnak eladott, de egyértelműen bontott kártya, szakadt zacskó, kb. Pistika fikadarabjai rajta + magas fordulaton erős coil whine: bunkó Tüzér utcai átvevő, bunkó pénzvisszaadó hölgy, keferágás és stressz = utolsó IPON-os vásárlásom, pedig előtte minden kütyüm tőlük jött, folyamatosan azt nyomták, hogy nem is kellene ezt visszahoznom, stb
- Sony KDL-55W829B központiszalonból: a TV-ben akkora felhő, hogy még a Holdról is látszik. Kicsit húzták a szájukat, hogy ez benne van szerintük a normálban, de szerencsére, akkor már javában fórumoztam és segítettek az itteniek, hogy ez a panel lottó alja lett: végül visszavitték, de kijelentették, hogy még 1 TV-t tudnak biztosítani, és menjek be nézzem meg, ha nem fogadom el, akkor pénz vissza és tőlük nem kapok újat (a második már jó lett)
- Dockin D Fine BT speaker, AmazonDE: full döglött volt, amit küldtek elsőre, de szó nélkül kaptam az újat, nem is kellett visszaküldenem
- PHILIPS MG7720/15 Multigroom borotva MM: elsőre egy olyan jött, aminek a motorja 'félgőzzel' működött, érezni lehetett h baj van, szerencsére kapcsoltam, nem használtam, de mivel higéniás termék megizzadtam a hölggyel, mire visszavette a pultban (nagyítóval nézegették) (a második jó lett).
- LG 38WN95C OázisComputer: itt már én éreztem magam szarul, 5db (igen, 5) multipixelhibás monitort és cseremonitort küldtek. Az ötödik után mondta a srác, hogy visszaveszik, természetesen (minden alkalommal elismerték a hibát), de nem rendelnek be újat és le is vették pár hónapig a monitorkínálatból a készüléket, végül a testvérmonitornál kötöttem ki 38GN950, ami elsőre jó lett. Nálam ők a mintaértékű kereskedő.
Lehet, hogy az univerzum utál vagy valami, és nálam köt ki mindenki szara, de alapvetően a nagyobb értékű vásárlásaim kb. 35%-a helyből selejtes/lottóvesztes volt, további 15% pedig még a jótállás alatt produkált valamilyen hibát, így egészen közelről ismerem pl. az LG szervíz Váci úti telephelyét és az MM ügyfélszolgálatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest