Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Skynet258
veterán
válasz

janos666

üzenetére
						Én több helyen is azt láttam, hogy a játéknak is támogatnia kell (hirtelen az egyik):
The Game needs to support HGiG.
If the game does not support HGiG you won't get any benefit.Ebben a videóban is ezt vesézik, hogy melyik játék támogatja a HGIG szabványt.
Ezt a thread-et is át fogom nézni mert itt is sok infó lesz ahogy látom.Illetve látható is mert például a Crash 4 sötétebb ebben a módban (feltűnően), míg a WD Legion nem (utóbbi támogatja előbbi nem). A PS5 menü szintén sötétebb HGIG módban. Szóval valamilyen támogatás csak kell a szoftver oldaláról is, nem?
 De mondom magyarázatot szívesen veszek mert ebben amatőr vagyok eléggé.Amúgy igen, mindenre a "Meleg 2" árnyalatot olvasom ajánlottnak, de az én szememnek kellemesebb a hidegebb árnyalat. Nem vagyok kompatibilis az ajánlott szabvánnyal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
 - Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
 - Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De mondom magyarázatot szívesen veszek mert ebben amatőr vagyok eléggé.
 Vhiktor