Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Régebbi WebOS TV-ken is volt időzített felvételi lehetőség és mégsem működtette miatta a HDD-t készenlétben.
Ráadásul ilyenkor más is mükszik mert 13-25W a készenléti teljesítmény felvétel a megadott 1-2W hoz képest
smart quick start-nál a gyors rendszerindításra gondolsz? Mert azt (is) már próbáltam kapcsolni.
ΞΔGLΞ: Nem rég volt kihúzva konnektorból. Rádugtam kíváncsiságból egy konnektoros fogy. mérőre. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
mivel van időzített felvételi lehetőség, ezért direkt van így, hogy állandóan megy,
Nem megy állandóan, időzített felvétel előtt 2 perccel kapcsol be a tv, mármint a hdd, mivel az nekem olyan usb 3-as házban van az ssd, hogy a ledje bevilágítja szinte a tv mögötti részt.
Abból mindig tudom, pl, mikor megy kikapcsolás után a 6-7 perces karbantartás (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k, 144Hz - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG ( OLED77G42LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 42C2 - 42" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és XboX
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor