Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
FollowTheORI #55093 üzenetére
Régebbi WebOS TV-ken is volt időzített felvételi lehetőség és mégsem működtette miatta a HDD-t készenlétben.
Ráadásul ilyenkor más is mükszik mert 13-25W a készenléti teljesítmény felvétel a megadott 1-2W hoz képest
smart quick start-nál a gyors rendszerindításra gondolsz? Mert azt (is) már próbáltam kapcsolni.
ΞΔGLΞ: Nem rég volt kihúzva konnektorból. Rádugtam kíváncsiságból egy konnektoros fogy. mérőre. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
FollowTheORI #55093 üzenetére
mivel van időzített felvételi lehetőség, ezért direkt van így, hogy állandóan megy,
Nem megy állandóan, időzített felvétel előtt 2 perccel kapcsol be a tv, mármint a hdd, mivel az nekem olyan usb 3-as házban van az ssd, hogy a ledje bevilágítja szinte a tv mögötti részt.
Abból mindig tudom, pl, mikor megy kikapcsolás után a 6-7 perces karbantartás (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest