Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
Celtis #54705 üzenetére
Most megvilágosodtam, hogy miért lehet az a jelenség amit észrevettem, ha jól értem legalábbis de ha nem javíts ki.
írtad hogy lcd tévéken rövidebb a stutter és ezáltal fokozatosan tűnik át egyik képkocka, a másikba. Ez a filmekre is vonatkozik, vagy csak játék módban a konzoloknál? Mert ha filmeknél is, akkor azért lehet az, hogy jelenet váltásnál bereccen a kép?! Az érdekes az hogy nem is minden tartalomnál van ez, sima tm-nél ez jobban kitűnik, mint természetesre állítva. Próbálom megérteni, miért lehet ez és azt is, hogy akinek simára van állítva a tm, azt nem zavarja-e ez, csak engem, vagy ezt el kell fogadni.Testvérem led tv-jén nincs ez, akkor pontosan emiatt mert oled-en ilyen a technológia sajátosság? Nem tudom hogy aminél ezt csinálja az 24p film-e.
Egyébként nekem ezt az oled motion pro-t nem engedi bekapcsolni, gondolom ez csak játék módban konzoloknál engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest