Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
ottofon #5261 üzenetére
"Azt mondta az eladó hogy csomagolás sérült. Ez annyit jelent náluk hogy maga a képernyő az ami kicsit karcos lett. Szerinte a hungarocell dörzsölte ki. "
Jó, hogy leírtad mindezt. Én egészen eddig meg voltam győződve róla, hogy a "csomagolás sérült" a gyári doboz, illetve "en bloc" a csomagolás jelentős sérülését jelenti.
Például teljesen szétszakadt, megnyomorított, elázott, stb. dobozt, a "támasztékként" szolgáló hungarocell elemek szétmorzsolódását, stb. jelenti, amelyek miatt nyilván újra kell csomagolni, nem eredeti csomagolásban elhelyezni egy terméket. Amely a vásárlók 99%-a számára azt jelenti, hogy még véletlenül sem fizetnék ki a teljes árat a termékért, ezért az eladónak azt nyilván olcsóbban kell adnia.
Ebben az esetben viszont az említett üzlet rosszul használja a kifejezést (vagy nem a megfelelő kifejezést használja), mert az általad említett tévé a "csomagolás által/miatt sérült" darab.
Mindamellett fél millió forint egy ilyen készülékért egyenesen rablás.
-
mtibee2
tag
válasz
ottofon #5261 üzenetére
Én outletből vettem az OLED tv-met, annyi hibája volt, hogy karcos volt a talpa. Az eredeti csomagolásában jött, és a kezdeti beállítások jelentek meg, tehát nyelvet kellett állítani, csatornákat keresni, ilyesmi. A dokumentáció szerintem mind megvolt hozzá, a szemüvegeket (2 db-ot) viszont csomagolás nélkül kaptam. Nem tudom, hogy jár-e a nem outletes termékekhez a Magic Remote, mert én csak hagyományos távirányítót kaptam.
Remélem, hogy nem romlik el a garancia lejártát követő első héten...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D HD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest