- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
rothfb #51852 üzenetére
A felhasználói szokások szvsz nagyban befolyásolják, hogy az ember mit vesz. Pl. én PC monitorként használom az esetek 60%-ban, a maradék konzol (PS4, Switch, X1X) és filmek bámulása PC-ről.
Nekem volt QLED-em, nem fogom a Fradinak az UTE-t dicsérni, de HDR-ben őrületesen odatette magát. Normál tartalmaknál éreztem azt igazán, hogy az OLED ott csúnyán elveri színhűségben, akár egy YT klipp, 1080p, vagy nem HDR képes film esetében.Mégis azért álmodoztam KÖZBEN is az OLED-ről, mert a színek megszállottja vagyok. De csak az elmúlt 1.5 napot itt elolvasva, azért szerintem érthető, hogy a potenciális vevők fenekében eléggé ott van a para faktor. Nagyon nagyon nem szeretnék 1-2 évente tv-t cserélni. Szeretném, ha ez a készülék legalább 5-6 évig kiszolgálna, de ezek a hibák, amikről fentebb is írtatok nagyon ijesztőek + nekem a PC monitor miatt a beégés démona is kísért.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest