- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Clever0 #4857 üzenetére
120 MHz-nél meglett minden "lemaradt" csatorna... Kösz srácok.
Amúgy kezd qrva jó lenni a gépezet. Rtings segítségét is igénybe vettem (20 pontos fehéregyensúly) , de máshonnan is kaptam ajánlást "kalibrációra" (azt is köszönöm). Ahogy most áll a dolog, az nagyon tetszik. Most kezd leesni az állam tőle. Pl Alien Covenant jelenetei hátborzongatóan "sötétek" és mélyek. A színek eddig kissé harsányak voltak, de most attól is seggre ülök. Gyönyörű a bőrszín, igazi a fű-zöld, stb, stb. A képe nyugodt és szinte teljesen zajmentes. A tesztábrák elmaradnak, mert nem érdekel, hogy mik a hibái, ha mozi közben mit sem észlelek belőle. Szóval a plazmát szépen lepipálta, nálam legalább is.
Ami érdekes még (számomra) : a menü harsánysága engem baromira zavart, de mikor a jutubhoz belőttem a képet, az alapmenü is igazodott a beállításhoz és már nem veri ki a szememet.
Nem beszélve arról, hogy csatornaszerkesztés után volt némi képvisszamaradás a 100%-ra tolt fényektől. Már nem lesz az sem. Ezt a beállítást eddig semmilyen tv-m nem tudta. Szóval kezdem nagyon megszeretni.
Remélem nem voltam OFF a "mesémmel".
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest