Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz Clever0 #4857 üzenetére

120 MHz-nél meglett minden "lemaradt" csatorna... Kösz srácok. :R

Amúgy kezd qrva jó lenni a gépezet. Rtings segítségét is igénybe vettem (20 pontos fehéregyensúly) , de máshonnan is kaptam ajánlást "kalibrációra" (azt is köszönöm). Ahogy most áll a dolog, az nagyon tetszik. Most kezd leesni az állam tőle. Pl Alien Covenant jelenetei hátborzongatóan "sötétek" és mélyek. A színek eddig kissé harsányak voltak, de most attól is seggre ülök. Gyönyörű a bőrszín, igazi a fű-zöld, stb, stb. A képe nyugodt és szinte teljesen zajmentes. A tesztábrák elmaradnak, mert nem érdekel, hogy mik a hibái, ha mozi közben mit sem észlelek belőle. Szóval a plazmát szépen lepipálta, nálam legalább is.

Ami érdekes még (számomra) : a menü harsánysága engem baromira zavart, de mikor a jutubhoz belőttem a képet, az alapmenü is igazodott a beállításhoz és már nem veri ki a szememet. :) Nem beszélve arról, hogy csatornaszerkesztés után volt némi képvisszamaradás a 100%-ra tolt fényektől. Már nem lesz az sem. Ezt a beállítást eddig semmilyen tv-m nem tudta. Szóval kezdem nagyon megszeretni. :B
    Remélem nem voltam OFF a "mesémmel".

Új hozzászólás Aktív témák