Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
"Szerintem ki lehet próbálni. Max nem veszed át ennyi. Nem veszít az ember semmit."
Ezzel azért illik vigyázni.
Ha webshopban vetted és futár viszi ki, akkor ÁT KELL VENNED mielőtt kipróbálod.
Akkor is ha féltégla van a csomagban.
Legfeljebb a futár tanusíthatja, hogy nem volt benne/ vagy hibás volt, nem működött. (amennyiben egy kis maradásra rá tudod venni)
Persze ha a webshop saját embere hozza ki, talán mások a feltételek.Anno az MM-ben kicsomagoltattam az E6V-t a dobozából, hiába volt műanyag pántokkal lezárva.
Megmondtam az LG-s tagnak, hogy "látni akarom a cuccot, ha bennevan akkor OK, viszem".
Inkább hülyének nézetem magam 1 percig, de biztos akarok lenni abban, hogy nem féltéglákat viszek haza.
Sajnos láttam már PDA-kat kicsomagolva, ahol a készülékek helyén faxpapír volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legfeljebb a futár tanusíthatja, hogy nem volt benne/ vagy hibás volt, nem működött. (amennyiben egy kis maradásra rá tudod venni)
Vhiktor