- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
daneel_hu #46039 üzenetére
Alzában 1 helyen meg tudtam nézni C9 +GZ950 + Philips oled TV-ket több méretben is
Nem volt lehetőség profilok állítására sem saját demó lejátszására, a szokásos cuccok mentek a TV--ken gondolom alap beállításal. Egyik sem tetszett plazma után (tegnap este 4K demókkal tréningeztem a régi plazmán)Ott a helyszínen a Philips tetszett a legjobban, pedig egy olyan reklám demó ment rajta, melynek szövege szerint 2018 beperelték őket, mert azt reklámozták övék a legjobb minőségű oled TV. A pert megnyerték. //// tényleg ez ment a demóban, nem hinném, ha más mondaná....
Egy pillanatra meginogtam, hogy mégis 65" legyen, de túl nagy és sokkal drágább. De sokat nem tipródtam, végül az 55" GZ950e-t vettem meg, ez volt a prekoncepció is.
Állitólag holnapra megjön.Vásárlás után visszamenetem a kiállított készülékekhez és kicsit megbántam a vásárlást, lehet mégis 65" kellet volna lehet mégis a philips.
Sőt!!!! Lehet keresnem kellet volna még használt plazmát. Ennyiből bármilyet vehetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Logitech Blue Yeti mikrofon állvánnyal
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Új, bontatlan dobozos Beats Studio 3 Wireless fejhallgató 1 év garanciával
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest