Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Szia. Én azt mondom, hogy számítógépes használatra nem a legjobb, pedig nekem is ilyen van. (de én inkább játékra és filmnézésre használom) Megmondom őszintén, hogy a képminőség egészen elképesztő, szóval ez hatalmas plussz. Hdmi 2.1 sem lesz hátrány a jövőben. Ami gond lehet, ha sokáig lesz fix tartalom a kijelzőn. Facebooknál ugye ez adott. Youtubenál és játékoknál nem hiszem, hogy gond lenne. Én úgy csinálom, hogy max 2 óra játék egyhuzamban, utána 10 perc videó. (YouTube vagy Netflix) Játékoknál kikapcsolom az olyan hud elemeket, amik nem fontosak. (persze, ahol lehet választani) Nálam az oled előnye inkább csak lesötétített szobában jön elő, ez sem elhanyagolható. Azt sem írtad, hogy mennyit használnád egy nap ilyen módban. Szerintem 4-5 óra nem gond, de ha napi 10-12 óra Facebook lenne rajta, akkor 1-2 év és gondok lesznek.
-
alaves
addikt
Kellő odafigyeléssel használd! Nálam is megy monitorként is. 25-ös OLED fénynél ne vedd magasabbra. Sötétben 17-20 is elég. Technicolor képüzemmód, minden szűrő ki, színhő: meleg2, de-judder:2, de-blur:10. Játék esetén persze játék a képüzemmód (25 OLED fénnyel az is).
Szövegszerkesztés, fórumozás, stb esetén (ahol nem kell fényerő) az egyik képüzemmód OLED fényét állítsd 0-ra és olyankor azt használd. Kézi pixelfrissítésre minimum heti egyet ajánlok, pláne ha egész nap fekszel és megy 12+ üzemórát a TV!Jó egészséget kívánok neked hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor