Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! Ezt igázából még akkor mondták, amikor nem vizsgáltak, nem láttak semmit, csak felhívták rá a figyelmemet, hogy ilyenekre figyelnek. Ha nem csinálom meg, akkor lehetséges, hogy vita lett volna, nem tudom. Az LG részéről kellene valamit lépni, mivel a 2017 es panelek típushibája. Valami szoftverfrissítés, ha segít, vagy egyszerüen ismerjék el a hibát és ne keljen a Vevőnek még hálásnak lennie, hogy a hibás termék helyett egy hosszas ügyintézés után kap egy másikat. Nehéz elismerni a hibát, de még mindig többre becsülöm azt a céget mégha hibázik is, aki elismeri, mint akik sunyi módon eltusolják, aztán vagy észreveszi a vevő vagy nem. Mindegy, remélem ez már jó lesz ! Az elmúlt héten olvastam a B7 es Kollégát, Ő még rosszabbúl járt, mert paneltcserélnek, már a másodikat. Neki sem adott az LG csereutalványt. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor