Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daneel_hu #28976 üzenetére
Én olyan 90% biztos vagyok benne. Az apróbb alkatrészeket is tesztelik és vannak amik gyengébb, vannak amik jobb minőségűek és különböző áron tudják eladni őket a gyártók. Gondolok itt kondikra, ellenállásokra, diódákra. A gyengébbeket olcsóbban, olcsóbb elektronikai eszközbe teszik. Ez így lehet a tv paneleknél is. Ráadásul valószinűleg az oled panelek gyártásánál mintha azt olvastam volna, hogy komolyabb a selejtarány is. Komoly műszerek segítségével tesztelhetnek, lehetnek gyengébb pixelek, amikről tudhatnak, de ezért nem dobják ki őket, hanem alacsonyabb kategóriás LG oledekbe rakják. El szerintem meg nem adnak ilyet. Persze ez csak részemről elmélet, de én kitartok emellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest