Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"talán ilyesmi nem érint, de jó tudni"
Ha nem UPC médiakártyát használsz, akkor valószínűleg nem érint.
"múltkor láttam 370-ért edigiben vagy mm-nél, az már elgondolkoztatott, de nyilván szeretném tudni mit veszek ennyiért"
A Media Markt áruházak adták 374.999 forintért, én is azon az áron vettem meg.
Ami a jótállást illeti... jogos, amit mondasz, viszont sajnos már általános, hogy a gyártók zöme ilyen kevés jótállást ad. (Egyébként ilyen összegnél, valóban nem szabad, hogy tétel legyen az a ~tizenegy néhány ezer foruint, amibe az extra jótállás kerül.)
Az árak pedig valószínűleg menni fognak lejjebb is. Ha számodra a 3D megjelenítés képessége nem fontos, akkor szerintem kifejezetten jó helyzetben vagy.
Eléggé "beállt" a TV piac az első negyedévben, miközben jönnek, sőt már itt is vannak a 2017-es modellek. Azoknak pedig hely kell.
Nem véletlen a minden hétvégén érvényes akció a legnagyobb multiknál.
Ha rákeresel az "arukereso.hu" oldalon, láthatod, hogy még igen sok féle 2015-ös és 2016-os modell elérhető a legkülönfélébb üzletekben. (Nyilván, ezeknek a forgalmazóknak csak egy része az, amiben az ember jellemzően maradéktalanul megbízik.)
Én majdnem 100%-ban biztos vagyok abban, hogy még a karácsonyi akciókra is marad egyes, 2017 előtti OLED modellekből a készleten. Azok lesznek a legjobb árakon értékesítve.
És az is várható, hogy a termékek alap árát is elkezdik levinni hamarosan. Így működik... pár hétig, 1-2 hónapig rendszeresek a ~10-15-20%-os akciók, aztán ha nincsen kellő eredménye, akkor jön a permanens leárazás.
Aztán arra vonatkozóan is kezdődnek a heti akciók, aztán megint leárazás... így folytatódik, amíg ki nem pörgetnek minden egyes bent ragadt darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor