Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosKJ
tag
válasz
Callisto
üzenetére
Semmit se "kell" gariztatni. Azért csinálod mert neked nem felel meg vagy zavaró hibája van , ha jobban belemegyünk itt kb 50% a tvknek nem "kellet" volna gariztatni vagy 14 napon belül visszakülddni, banding vagy egyéb dolgok miatt, csak mivel tudjuk hogy cserélik mindenki beprobálkozik jelzem ilyen értéknél jogosan és eddig sikeresen, illetve a gyártó is tudja hogy ilyen probléma van amit effektíve jobb gyártással vagy tesztel ő is kiküszöbölhetne.
A 2016 oled tv miért cseréli mostanra, vagy esetleg te meg itt a 70% miért fogja lecserélni mert olyan tartós meg fasza lesz 2 év múlva is, a technika fejlődéséről ne is beszéljünk, szerintem ezért is gyártanak mindent 1-2 évre mert jön majd a jobb meg az újabb és egy szóval sem mondtam hogy, ez így jó, de ez van sajnos ☹️.
Örülj neki hogy neked még nem kellet, Asus gamer fejhallgató 70 ezer másfél év után tört el egy müanyag pánt benne ami hogyha fém soha az életbe nem megy tönkre jah és ezt erre tervezték 😂 corsair mechanikus billentyűzet 40 ezer erre tervezve 1,5 után szétment a gomb alján a rögzítő rész rész olyan betűkön amit nem is hasznátam, Hollandiából új billentyűzet ami szoftver hibás, aztán kaptam megin egy újat ami most jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor